Doktora gitmek gerekmi bebeğimin gözleri çapaklida.?
Asaf2_7 ????
Asaf2_7 merhabalar mutlaka gidin ihmal etmeyin , bizim göz yaşı kanallarımı tıkalı imiş .20 gündür çapaklıyız .
Asaf2_7 benim oğlumda da oldu doktora gittik anne sütüyle çapağı temizleyip doktorum verdiği damlayı kullandım günde 3 defa biraz uzun sürdü ama sonunda iyileşti
Asaf2_7 daha çok ufakken bizim olmuştu stafine diye damla vermişti geçmişti
Asaf2_7 muhakkak ellerinizi güzelce yıkayıp göz yaşı kanalına masaj yapın. Nette videoları var
Bi sabah kalktım kızımın gözü capaklanmis sonra ılık çayla pansuman yaptım ama gözü git gide küçüldü mikrop kapmış doktor sağlık ocağından damla verdi geçti sanırım kendimizde alabiliyoruz
554433 damlanin adı ne kuuzm
berencimmom sağol canım gidelim ozmam hemen
berencimmom biz 4 aydır çapaklıyız göz yaşı kanalımız tıkalı açılmadı
Asaf2_7 onadron ve torbased gibi bisey olması lazim
Sabahları bebek şampuanıyla hafif ovarak temizleyin kaşıntıyı da giderip rahatlatır yavruyu🌸
Mediel deneyeyim inşallah canım
Efeemoom bnde sütümden döktüm de yine oldu devam edeyim ozaman
Asaf2_7 hemen geçen bişey değil biraz uzun sürüyo en azından bizim öyle oldu ama mutlaka doktora götürün damla verir sadece anne sütüyle olmaz
Mdorukkk bizde de öyle ya . Çok üzülüyorum . Ne yapmamız gerekiyor ki acaba
Süt dökmek yanlış enf artırır günde 3 de 15 er kez çapak masajı yapıcaksınız. Göz pınarlarına bas çek bas çek bir günde geçiyor. Küçük oldukları için göz kanalları hemen tıkanıyor o yüzden açmak lazım. Youtube de var bebekte çapak masajı diye
Zelislina benim bebeğin açılmadı öyle
Zelislina sağol canım benim yapayimm bende bakayım da YouTubede
Damladan ziyade en onemlisi masaj bizimde 4 aylikken gecti surekli goz cukuruna masaj yaptim surekli goz yasi kanal daralmasi olurmus bebeklerde gecti masaji internetten net görebilirsiniz biraz kendi sutunuzden de surebilirsiniz ama en onemli sey masaj
ecesmomm bizde 3 ayligiz ve hala capakliyiz,anne sütü,göz masajı,damla kullandık ama fayda etmedi acaba ileride bu çapak ciddi sıkıntı yaratır mi
@Asaf2_7 bende masaj ile geçirmiştim ve kızımın iki gözü birden öyle olmuştu özel hastanede doktor damla yazacağım ama pek işe yaramaz sadece rahatlatır dedi bol bol emzirirken masaj yapın dedi masajla geçti
11-zeynepbebek- çok çok teşekkür ederim canım bende uygulayacagum
11-zeynepbebek- teşekkür ederim canım benim