Noname21 Elif190 serenad a aşık olmuştum Kırlangıç çığlığını bir günde bitirdim Beyoğlu’nun en güzel abisi yine öyle
P2044 midekoruyucu Ya hahaha 😄 o hikayeler tozlu raflara kalktı bizler için şu an da ama, nostalji yaptık sayenizde canım 😁😁😁
Yamacefeninannesi Noname21 sizde Ahmet Ümit i seviyorsunuz demek eğer okumadı iseniz sis ve geceyi de okuyabilirsiniz onu da bir güne bitirebilirsiniz Livaneli inde huzursuzluk ve mutluluk da güzeldi aklımda kalanlar suan
Melikmoms bebek-kaya kardeşimin hikayesi çok güzel uzun süre etkisinde kaldım şiddetle tavsiye ederim herkese
Eselal Elif190 1)Gecenin örtemediği şehir Kudüs ve devamı olan emanet kitabı yazarı Nalan güven 2) gece yarısı kütüphanesi çok eğlenceli bir kitaptı 3) Piraye Canan tan kitabı 4) Şam’da bir Türk gelini piruze -Sinan Akyüz
LaMamaDellaCicala Eselal ya ben bu kitabi bir otobus yolculunda otogardan almistim 😂bi sardinsekiz saatte bitti sonra ben ne okudum ya dedim kendime😅
Ekvatoral Elif190 İncir Kuşları - Sinan Akyüz İstanbul Hatırası - Ahmet Ümit Sofienin Dünyası Kuyucaklı Yusuf Kardeşimin Hikayesi Dan Brown’un kitapları ☺️ Daha bir sürü sayarım valla
2cocukluanne222 Elif190 pek kitap oumam ama Hatice Kübra tongar iyileşen evliligim okudum bayıldım hayatıma ceki düzen vermemi sagladi
BelaCivciv Elif190 İncir Kuşları beni çok etkilemişti🥲 Şeker Portakalı🧡 Satranç Hayvan Çiftliği Serenad İlk aklıma gelenler bunlar🙃
Eselal BelaCivciv incir kuşlarının devamı olan Meyra beni çok etkilemişti ya çok zor bitirdim kitabı sıkmasından değil ama içim kaldırmadı 😢
Vmerve Elif190 Elif şafak - aşk Canan tan - yüreğim seni çok sevdi Canan tan - piraye Okurken içinde yaşamıştım resmen 🙂