Alpmommy_ Kızlar bebeğim 3 ay 17 günlük en son 3 gün önce kaka yaptı bu durumu yaşayan varmı ? bugün pamuğa zeytin yağı sürüp poposunu sildim ama yine etki etmedi
Aybers Alpmommy_ 7 gün yapmadığı oluyor 3. Aya girmemle kaka bir anda yok oldu fitil vermiştim şimdi 3 5 günde bir yapar rutini bu benim bebeğimin
gbdl23 Alpmommy_ bebeğim ilk zamandan beri haftada bir ediyor son gün artık ağlama krizlerine giriyor zorla yapıyor doktorlar normal diyor zeytin yağı içir popsuna sür filan diyirlarlar 2 aydır çözüm bulamadık haftada bir felaket gün geçiriyoruz
Kevser123 Alpmommy_ normal canım hiç doktora götürmene gerek yok bizde 3 aya girince böyle bi dönm oldu hergün yapan çocuk 4 5 gün yapmadığı oldu sonra düzeldi belkş bu ayın bi gelişim özelliği olabilir
Alpmommy_ Aybers bende bir anda böyle olunca çok telaşlandım günde 1 sefer her sabah yapardı şimdi 3 gün geçti yapmıyor bende yarın doktora götüreceğim
Beyzanurhafsaaaa Benimm kizimda 3 aylik olunca birden bire kesti 5-6 gun yapmadigi olmustu doktora goturdum ve cok normal dedi cocuk gelisiyormus suan 5 aylik ve duzeldi elhamdullillah yani endiselenmeyin gayet normal bir durum
Alpmommy_ gbdl23 gbdl23 bana da bugün sağlık ocağındaki ebe zeytinyağı içirebilirsin dedi o kaka yapamadıkça bana da huzur gelmiyor gerçekten
Alpmommy_ Kevser123 evet genelde herkes 3. Ayda bu durumu yaşamaya başlamış demekki bu şekilde oluyor
busooo Aynı durumu yaşıyoruz şuan bebeğim 3ay 24günlük, yaklaşık 15gündür birden bire hergün en az 2-3defa kakasını yapan çocuk 3-4günde 1yapamaz hale geldi. Çok rahatsız olduğu için doktora sorarak 4.günde fitil verdik ama şuan yine 4gün oldu ne yapacağımı bilmiyorum 🤦🏻♀️
Alpmommy_ busooo çok geçmiş olsun size de bugün sağlık ocağında ebe zeytin yağı içirebilirsin dedi bana doktor da birkaç gün daha bekle öyle fitil veririz dedi 4. Gündü bugün çok şükür az evel yaptı inşallah düzene girer bebişlerimiz tekrar 🙏
gbdl23 Alpmommy_ aynen çok zor anlayabiliyorum yapana kadar neler çektik en çok ağlamasına acı çekmesine üzülüyorum