Dogumdan sonra çok halsizim kizlar kırdım çıktı hala aynıyım dizlerim tutmuyor doktorunuz hiç vitamin takviyesi yaptı mi dogumdan sonra ilaç kullanırdı mi
23Erkncikus benımde sırt agrılarım coğaldı neden oluyor acaba
23Erkncikus kan testi vermelisiniz. Vücut kendisini toparlamakta zorlanıyor olabilir. Takviye ilaç verir doktorunuz. Benim demir, magnezyum, b12, d vitamini eksik çıkmıştı. İlaç kullandım 3 ay.
23Erkncikus hamilelikte kullandıklarınıza 3 ay daha devam etmeniz gerekiyor. Benim doktorum öyle söyledi. Demir- d vitamini- omega 3 en önemlileri. Ocean mummy var hem omega 3 hem multivtamin onu deneyebilirsiniz.
23Erkncikus gebelikten kalanları kullandım ben. Aslında 2-3 ay da elenatal emzirme dönemi için olanı kullandım. Ama ocean mummy var anne vitamini diye geçiyor onun içeriği daha iyi daha yüksek mg olarak. Onu da kullandım. Sonra açıkçası bunlar biraz pahalı şeyler olduğunu için aile hekimine magnezyum ve ferro sanol yazdırdım kapsül olanını. Bir de balık yağı alacağım.
23Erkncikus elanatol emziren anne takviyesi, Omega, welbon kalsiyum+magnezyum takviyesini kullandım ilk 1 yıl. Şuan multivitamin ve omega kullanıyorum. D vitamini ve Demir değerlerime göre ilk başta kullandım şuan kullanmıyorum
Demire devan et omega kullan
Mercosey ferrosanol emzirmede kullanılıyorsa bende yazdırırım başım çok dönüyo çok halsizlik oluyor demir baya düştü büyük ihtimal benim 😵💫
Aile hekimi yazar mı ben baya dayanamıyorum kollarim Bacaklarım tutmuyor ayaklarıma basamak oldum
Deletedmom_42 bana ebe özellikle demir al dedi bebeğin demiri de iyi olur dedi. Benim aldığım gyno ferro bu arada b12 ve folik asit de var
Marselinannesi iyi geliyor mu ağrılarının geçiyor mu kullanınca
Mercosey tam olarak ismi nedir kuzum bende yazdırıp alıyım hemen zaten demiri birakınca böyle olmaya başladım bende
Deletedmom_42 gynoferro duodenal
23Erkncikus ben doğumdan öncede sonrada hep takviye aldım o yüzden hiç ağrım olmadı
Benim doktorum umursamadığı için yazmadı sanırım çok ilgisiz bir doktordu saflık ocağından tahlil verip isteyeceğim.