Minigimm1 MelekTF burda böyle şeylere izin veriliyor muydu ? Bende bir nutrigen ferromixin vardı kullanan varsa gönderebilirim demiştim kaldırmışlardı
Asyaveannesi04 MelekTF ben kullanmadığım tüüm ilaçları sağlık ocağına veriyorum aşırı makbule geçiyor dedi ebemiz, ihtiyacı olanlara veriyorlarmış 🌺
MelekTF Minigimm1 hiç bilmiyorum, forumda baktım yazanlar vardı bende yazdım, çevremde bulamadım son kullanma tarihlerine az kaldı, pahalı Bi iğne sigortası olmayanlar faydalansın istedim kaldırırlarsa da yapacak bişey yok
MelekTF Asyaveannesi04 happy Mom da bir anne istedi ona göndereceğim yine de teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🌸
Tubatgn MelekTF İlaçlar verildi mi annemiz? Ücretsiz şekilde ilaç gönderimine müsaade ediyoruz. Satış yasak ama🥰
Minigimm1 Tubatgn ne zamandır böyle? Benim ki ilaç olmadığı halde kaldırımıştı, birde bunu belirttiğim halde
MelekTF Tubatgn diğer uygulama happy Mom üzerinden bir anne ihtiyacı olduğunu söyledi ona göndereceğim ama kaç kutu istediğini söylemedi elimde hala kalmış olursa onları da göndermeyi düşünüyorum ihtiyacı olana
Tubatgn Minigimm1 Eylülden beri moderatörüm o zamandan beri böyle annemiz, siz postu 2021 senesinde açmışsınız. Belki o zamanlar yasaktır 🌺