Merhaba kızlar, kızım 5 aylık olacak mamaya başlayacağım siz hangi mamayı neden kullanıyorsunuz içeriği en güzel ve kabızlık yapmayan tecrübe ettiğiniz markalar hangileri yardımlarınızı bekliyorum.
Gamze123Defne ben anne sütüyle besliyorum genelde kızım 2.5 aylık ama arada bir haftada iki üç kez mama verdiğim oluyor. Hipp cambiotic kullanıyorum. Küveze girdiğinde yoğun bakım doktoru önermişti. Sonrasında normal kontrollerde de bebeğim gazlı bir bebek olduğunu söylediğimde yine aynı mamadan devam etmem gerektiğini söyledi başka bir doltor. İçeriği temizmiş ve gaz kabızlık yapma olasılığı da düşük dedi doltoru
Gamze123Defne SMA OPTİPRO Dogumdan itibaren ikizlerime kullandım kilo aldırıyor kabız yapmadi iki bebegime de ben Aptamil ve Bebelac denedim bunlar kabız yaptı
Gamze123Defne aptamil
Gamze123Defne bebeğim 4 günlükken başlamak zorunda kaldım hemen sütüm gelmedi 3 gün aç kalmış 😥 sma 1 i kullanıyolardı hastanede bu mamaya devam ettim değiştirmedim kabızlık yapmıyo kilo alımı da gayet güzel gidiyo sadece gaz yapıyo gaz ilacıyla atlattım o ayları şimdi sma 2 ye gectik 1 hafta oluyo bi sorun olmadı gazdan başka
edafmo hipp keçi sütlü olanı ile combiotik olan arasındaki farkı biliyor musunuz
4ocukannesii Aptamil evolvia denedim tadını hiç sevmedi sanırım asla yemedi
Gamze123Defne tam bilmiyorum ama doktor cambiotic daha iyi ve kolay sindirilir demişti
Gamze123Defne Aptamil her bebek sevmiyor benimkiler de zorla yedi bitirmek için hatta SMA ya karıştırıp bitirdim 8ayliklar hala sma kullanıyoruz ben memnunum
Benim sütüm az ve genelde mama ile besliyorum Aptamil den memnunum.bebelac denedim o aşırı derecede kabızlık ve gaz yaptı
Ilk hipp kullandık ama kusması vardı ve balık gibi kokuyordu bebelac golda gectim kusmasi devam edince aptamili deneyim dedim gaz kabiz olmadi gecislerde bunuda kusuyor sanirsam reflu olabilir bakalım