Nayino Dikiş makinesi almak, dikmek istiyorum. Uzun suresir hevesim var. Çok az tecrübem var. Hemen hemen makina kullanmayı hic bilmiyorum. Onereceginiz makina modeli var mı, ikinci el dolap uygulamasından alsam iş görür mü sizce. Evde kendim öğreneceğim kursa gitmek istemiyorum
Monimommm Nayino ben trednyol dan küçük bir tane aldım başlangıc yapacağım için ideal 250 TL ye almistim herşeyi dikiyor öğrenir kendimi geliştirir sem büyük ler den alıp her işimi yaparım ki bu makina da bütün işlerimi hallediyor
sanis61 Nayino iki gün önce aldım ilk deneyimim dolaptan falan bakma bence ben saatlerce araştırdım çok pahali trendden indirimden aldım suanlik iyi çok şükür schwars 5480
Fatm-elif Çok iyi düşünmüşsünüz bende yıllar önce başladığımda hiç bilmiyordum şimdi herseyi dikebiliyorum sabır isteyen bi iş YouTube dan çok güzel anlatımlar var bide mutlaka bi kursa gidin asla pişman olmayacaksınız kolay gelsin tavsiyem sıfır makina al ben ev tipi singer talend sonrasında sanayii tipi aldım en güzeli yeriniz varsa sanayi tipi alın derim