Merhaba anneler daha önce burada emziği nasıl bıraktırabilirim diye sizlere sormuştum veee ben sonunda başardım 🙏 sizlere de fikir olur belki
Bebeğim 17 aylık be doğar doğmaz emzik emenlerden küçükken uykuda alırdı sadece ama 1 yaşa yaklaştığı yani aklı ermeye başlayınca emziğe aşırı düştü biri ağzında 2si elinde 3 emzikle gezerdi evde uykusunda bile ağzından atmazdı her saniye ağzında meme meme başka kelime olmazdı geçen aylarda artık baktım bu işin tadı kaçmaya başladı ve sahada düşmeye başladı ama çok korkuyordum çünkü meme 2 dk ağZında olmasın ve onu bulamasın kıyamet kopuyordu. Bayramdan sonra bismillah dedik önce emziğin birini kestim 2.yide deldim boşluk bırakmadan birimi sağlam bıraktım nolur ne olmaz diye baktı ememiyor pis olmuş dedim ötekini istedi delik olanı verdim baktı onuda ememiyor elimde gezmeye devam etti önce gündüz uykuda kestim zor daldı uykuya ama uyudu ağlamadı sadece ilk 1 haftaya yakım gece uyanıp isteyip ağlıyordu kıyamayıp verdim 3 gün böyle devam etti bu süreç 3 gün sonra gündüz dahi sormadı gece de alıştı istemiyor artık tam 1 hafta da zorlanmadan kabullendirdim. Bu kadar kolay olur sanmıyordum ben bile şaşırdım şuan bazen gece uykuya yatırırken istiyor üzmeyin veriyorum uyuyunca kendi çıkarıyor ağzından sonra hiç sormuyor 🙏