Seena1234 Merhaba oğlum yarın sünnet olucak tavsiyeleriniz var mı ? Deneyimleriniz ? 4 aylık çok hareketli bi bebek nasıl olucak biraz korkuyorum
Yigitefeninannesi_ Seena1234 bizde 5.5 ayligiz 5.gunumuz bugün benim oğlumda çok hareketli ama şükür bi sıkıntı olmadı biz karton bardak kesip koyduk bakalım yarın cikaricaz bardağı da geçmiş olsun şimdiden
Ozlemblm Seena1234 bizde 4 aylıkken yaptırdık iğne yapılırken ağladı sünnet edilirken hissetmedi. İlk gün ağladı sürekli doyurup uyuttuk sonraki günler normale dönüyor. Büyüdükçe daha da zorlaşacak en iyisi bu aylarda yaptırman
Mormenekse19 Seena1234 canım ben hiç pet bardak bişey koymadım hiçte bişey olmadı çok şükür 1 önce oğlum 5 aylıkken yaptırdık kremi tam pipisinin geleceği tarafa bezine bolca sürdüm kapattım 3 saatte bir değiştirdim hiç sıkıntı olmadı İlk çişi biraz sancılı sonrası kolay Allahın izniyle
Uyutanne Küçük olduğu için 2 3 gün içinde iyileşeceğini düşünüp kendinizi rahatlatın, sünnet kilodu alıp kullanabilirsiniz veya Pet bardak altını kesip kapatabilirsiniz üzerinden bezleyin ki pipi beze temas etmesin yakıp onu acitmasin diye
Esimy Kesinlikle pet bardak değil köpük bardak alın işeyince pet olanlar yumuşuyor. Sünnet bezleri zor oluyor kaka yapınca falan yıkayıp kurumasını bekliyorsunuz pamuk olduğu için hijyenik gelmedi bana. Bir numara büyük bez ve köpük bardakla çok kolaylıkla atlattık biz. Kucağınıza alırken falan içiniz de rahat oluyor. İlk gün çok çok az ağladı diğer günler hiç sünnet olmamış gibiydi.
Kokoshbaby Yigitefeninannesi_ masallah 🌸ayyy korkulu rüyam sünnet oglum kurban sonrası 7 aylikken sünnet olucak yawrum sünnet sonrası kimbilir ne kadar çok aglicak aklıma gelince kanim cekiliyor sanki 🥺
Yigitefeninannesi_ Kokoshbaby bende korkuyordum nasıl olacak çok aglicak mi diye korktuğum gibi olmadı şükür ilk gün çişini yaparken biraz mizmizlandi o kadar çok rahat geçti inşallah sizinkide rahat geçer
dilekmertcan Seena1234 bende 4,5 aylıkken yaptırdım ıkı gun cok huysuzdu çişini yaparken hep aglıyordu ağrı kesici fitil verdim gun ıcınde onun harıcınde kremlerını surdum bezını kapattım dktorumuz o aekılde onerdı pet bardak vs kullanmadım banyosunu da 3 gun sonra yaptırdık smdı ıyı kı erkenden yaptırmışım dıyorum
Mormenekse19 Seena1234 ilk gün yıkama yapmıyorsun sonra her gün yıkadık biz doktor yıkadıkça iyileşecek dedi
Seena1234 Teşekkür ederim hepinize şimdi gidiyoruz yoldayız Allah’ın izni ile olucak sünnetini oğlum ♥️