Bebeğim koltuktan düştü tepkileri normal ama sonradan bişey olur mu doktora götürmeli miyim?
elif_28 geçmiş olsun. Bebeğiniz kaç aylık kaç cm den düştü ve neresinin üzerine düştü
elif_28 2 gün önce uykusunda benimkiside yataktan düştü allahım korudu şükürler olsun ki
elif_28 Herkes çok iyimser korkutmak asla istemem ama her düşme postu görünce aklıma burda bir anne yazmıştı bebeği yataktan düşmüştü kusma, gözlerde kayma hiç bir belirti olmamasına rağmen anne yüreği dr gitmiş ve kafatasında çatlak oluşmuş. 45-50 cm bebekler için çok yüksek siz mutlaka götürün tedbirli olmakta fayda var
elif_28 Allah korusun çok dikkat edin benim de bir kere başıma geldi kv evinde maalesef. Bir daha da gelmesin yani, aklım gitti resmen bir daha kimseye emanet etmem dedim o dakikadan sonra. Asla koltukta bırakmadım oyun oynattirmadim yere battaniye oyun halısını serin onda otursun hep, yatakta bile durmasın bize doktor uyutmayin bir şey olursa getirin demişti şükür bir şey olmadı.
elif_28 bebeğiniz iyimi ? Olumsuz bir durum yoktur inşAllah
Kusma var. Mı emmesi normal mi kontrol edin Ve baygın bakıyor mı ona bakin
Kusma, gözlerde kayma, yürüyorsa denge kaybı, oturunca sallanma denge saglayamama vs değişik bir hal hareket görürseniz hemen gidin. Yoksa eğer ki bu dediklerim 4 saat uyutmayın, takip edin geçmiş olsun
@“Liliii” 5.5 aylık şuanda yaklaşık 45-50 cmden düştü. Geldiğimde sırt üstüydü
elif_28 benimki de 4 aylıkken o yükseklikten düşmüştü. Doktorum vücuduna bak morluk vs var mı demişti. Arkadaşlar da yazmış zaten her şeyi normalse uyumasında sakınca ypk demişti. Fışkırır tarzda kusmaya dikkat edin. Ellerinizi gözüne yaklaştırın sağ sol takip ediyor mu. Bunlar normalse gözlemleyin 24 saat çok geçmiş olsun tekrar.
Bebeğinizi uyutmayın🌸
Hareketleri normal ama sadece kusuyor
elif_28 risk almayin,beklemeden doktora götürün
@Simgetuna- Ayy iyi canım çok şükür hastaneye götürdük her ihtimale karşı ama bir problem yokmuş
elif_28 çok şüku bugun benım kızıda buyuk kız koltukdan dusurmuş