ballilokum3 Kızlar chole tinge başladım bugün 3. Günümdü 28 günlük programım☺️ inşallah hiç aksatmadan yapar bitirir ve olumlu sonuç alırım ☺️ aranızda spor yapan varmı gelin birbirimizi motive edelimm
Pol34 ballilokum3 chloe ting güzel ve etkili baya zamanında yapıyordum. Of keşke yine yapsam. Bi dinleniyim diye ara verdim halen dinlenmiş değilim 🤣
Blackeagle ballilokum3 doğumdan sonra bi azim gelmişti 3 4 farklı programlarını yaptım inanılmaz faydası oldu şimdi yap desen kolumu kaldıracak halim yok😒😏
ballilokum3 Pol34 bence yaparsın bende hep yapmak istiyordum bir gün birden bi kalktım ve başladım sana da heves olsun bu iyiliği kendimize yapmalıyız bence ☺️
ballilokum3 Blackeagle maşallah size ☺️ benimde kızım 2 saar uyuyor gün içinde o uyurken yapıyorum ama dinlenmeye hiç vaktim kalmıyor ama olsun bakımlı fit olmak daha güzel tam gaz ilerliyorum bırakmayı düşünmüyorum özellikle sezeryan göbeğini eritmem lazım sizde başlayın beraber yapalım😂
Blackeagle ballilokum3 düşüncesi bile yoruyor oğlum 3 yaşında öğlen uykusu da yapmıyor zaten peşinden koşarken isteklerini yaparken yeteri kadar yoruluyorum😏