Hyl-kbr1501 Bebeğim 4 aylık olcak 1 hafta spnra alerji testi yaptıracağiz inşallah benim bebeğim genel olarak temas çok sevmez ve çoğu şeye gereksiz ağlar ağlayınca nefesi kesilir onun içşn tedirginim ama mecbur yapılması lazım kaç dakika oluyor yaptıran anneler var mı anlatır mısınız :)
yamans Hyl-kbr1501 deri testi ise koluna damlatıyorlar maddeleri ve 20 dk kıpırdamadan durması gerekiyor. Yanına en sevdiği oyuncağınızı alın ışıklı sesli oyuncaklar falan çünkü o 20 dk çok zor gerçekten🥲
Cevizliezme Madx mat Hyl-kbr1501 Ay kontrolünde yaptırdık madx mat diye bir alerji testi 300 parametre bakılıyor kan alınıyor sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor
yamans Hyl-kbr1501 yani bende göbek falan gördüm ama bize koldan yaptılar ki bence daha iyi sırttan olsa çocuğu yüz üstü tutmak gerekecek çok daha zor olur
serennity Cevizliezme merhabalar ücret ne kadar verdiniz bir de sadece kan dan mı bakılıyor 300 parametreye
Cevizliezme serennity 6 - 7 ay önce 4500 tl ye yaptırmıştık biz. Ama 3500 e yapan merkezde vardı sadece biraz uzak olduğu için gidemeyip 4500e yaptırmıştık
serennity Cevizliezme bana 15 400 dediler dün aradığım da sizin gittiğiniz yerin adını öğrenebilir miyim rica etsem