Kucak_esra Bebeğim 9 aylık ama zorla su iciriyorum. Su içmek istemiyor varmi bu durumu yaşayan kızlar
Prensessannesiii11 Kucak_esra emziriyor musunuz benim kızım da 9 aylık su içmiyor yani çok çok az iciyor doktor zorlama teklif et ama zorlama sakın dedi sütten alıyor hâlâ dedi
YaseminAren Kucak_esra doktorum daha havalar sıcak degıl terlemez o yuzden susuz kalacak dıye korkma demıstı her ye ek sonrası 2 3 cay kasıgı ıcse yeter demıstı.. Ceysu aldım ben kendı kapahı var ya onu sevdı onla alıstı oglum
Kucak_esra Prensessannesiii11 evet emziriyorum ama ek gıda da aldığı için sütten aldığı süt yetmiyormuş gibi geliyor
Cyerg Kucak_esra kaşıkla vermeyi denedim, normal biberonla su vermeyi denedim, alıştırma bardağı bir de pipetli olanlar. Her yolu deneyin olmuyorsa da yapacak bir şey yok 🤦🏻♀️ alisacaklar zamanla
Sapsikanne Kucak_esra benim oğlum da alıştırma bardağıyla çok içmezdi pipetliye geçince lıkır lıkır içmeye başladı bir deneyim isterseniz
aysnrr63 Kızım da zor içiyordu enjektör ile içirdim bi süre sonra onu emmeye çalışınca dedim pipetli deneyim munchkin suluk aldım ondan içiyor şimdi enjektör basit maliyetsiz bi yöntem bizde işe yaradı