Nebilemne 1 ay 16 günlük oğlum ve bugün regl oldum. Tüm vucudum dayak yemiş gibi kırgın, yorgun. Bu kadar hızlı regl olmak normal mı emzirirken? Şaşırdım ben beklemiyodum uzun bi süre regl olmayı
MommysMini Nebilemne ben kırkımız çıkmadan oldum bir ay sonra tekrar oldum bu kadar erken hiç beklemiyordum ama bi yandan da iyi oldu en azından tekrar hamile olmadığım kesin😂 ödüm kopuyor hemen hamile kalmaktan
saudadeee_ Evet bende 42. Günde olmuştum doktora gitmiştim rahim duvarın kalınlaşmış adet görüyorsun dedi sonra bi hafta sürdü tekrar geldi rahim düzene girmeye çalışıyor dedi yani bana normal dedi bende emziriyordum
saudadeee_ Nebilemne yani lohusalığa bağlı oldu bence sizde de öyledir daha yeni doğum yapmışsınız vücut yorgun olabilir. Sezeryan mı olmuştu normal mi bazen dikiş durumuna göre falan daha fazla kanama olabilirmiş öyle okumuştum
UygarinAnnesi2022 Vallahi kızlar bende 40cikti oldum sonra her ay gelmeye başladı sütte veriyorum bebeğim anne sütü alıyor sadece ama ay dedimi geliyor şakır şakır olmaması lazımmış ama bnmde geliyor normal mi ki