zeynepzeze mukuslu kanlı ve sesli kaka yapma vardı çocuk doktorları diyet başlattılar emzirdiğim için süt içeren ve yumurta içeren şeyleri yeme dedi bende nede var bilmiyordum geçmiyordu her gittimde bişeyi yemeyi kestiriyodu et tavuk domates VS. Hala geçmedi ve hala listeye bişey ekliyodu yememem için. Sonra Bi profösör buldum izmit umut tepede bana bu ölümcül bişey değil öncelikle korkma sadece onun karnı ağrıyor biz o yüzden yardım etcez ona dedi. Süt ve yumurta içeren bişey yeme 15 gün kan görmeyince bana söyle dedi ben yaptım 15 gün kan görmedim yumurta ye dedi 15 gün haşlanmış yedim kan görmedim sonra 15 günde yoğurt ye dedi kan görmedim çocuğa yedir dedi kan görmedim çikolata yiyim mi dedim ye dedi poposunda yuvarlak kırmızı bişey çıktı görmem lazım dedi gittim tekrar bu bişey değil tebrik ederim sizde şanslı annelerdensiniz yüzde 20lik bir alerji vardı buda proklokolit dedi istediğinizi yiyebilirsiniz dedi bende şimdi herşeyi yiyorum. Bu adam zaten ben Diğer doktorlar gibi uzatmıycam teşhisi koycam dedi hakikatende diğer doktorlar 5 ay sürdü bu adam 1 ay😊