Kızlar aranızda İngilizce öğretmeni olan var mı. Bunun tam çevirisi, anlamı nedir acaba?
Renewals global teriminin türkçe karşılığı tam olarak nedir bulabilir misin?
Anne-canan replika gözlük
Anne-canan seninde soruların bir türlü bitmiyor
Anne-canan google de çevirseniz daha kolay olmaz mı?
Anne-canan küresel yenilikler
Anne-canan İngilizce anneler baksın lütfen 😂
Anne-canan Küresel yenilik
Anne-canan İngilizce Anne nedir ya,google translate gibisiniz
Anne-canan Dünyada tek İngilizceyi,İngilizce öğretmenleri bilir😂Troll müsünüz nolur açıklayın😂
Anne-canan Gidin işinize ya işsizsiniz siz harbiden ne boş zamanınız varmış sizin ya sizin gerçekten küresel bir yenilenmeye ihtiyacınız var
whitechocolatemochaa Beğeni almak için yapmayacağınız şey yok ha
Anne-canan sizinde replika gözlük almak için yapmadığınız şey kalmadı
whitechocolatemochaa Ay hala aynı muhabbet mi!
whitechocolatemochaa Ahaha baydı valla Ray-Ban gözlük alıp yollayalım kökten kurtuluruz belki 🤣🤣🤣
Renewals yenilikler anlamına gelir Global küresel Global renewals deseniz küresel yenilikler diye çevirebiliriz ama tam tersi olunca biraz farklı bir anlam Yenilikler dünyası ? Belki böyle olabilir. İngilizce anne iyiymiş bu arada 😂😂
Alesta İngilzice öğretmeni misiniz biliyor musunuz yoksa çeviri mi
Mtbuaaa 😂😂
Halimea Canım bana değil bi arkadaşıma lazım. İkincisi onu akıl ettik merak etme :))
Noname21 Emin misin canım
Ne gereksiz insanlar var ya .Sizene istedigi soruyu sorar surekli ayni espiri .sanki hepsi marka gozluk takiyo haspamlar
Pupis konu burda marka gözlük değil yalnız O gözlük hakkında 26362617 post açması
Pupis çok teşekkür ederim taktılar
tatlibiranneo Bilen yazmayı unutmuşum
Anne-canan Gözlük seçebildiniz mi😬
Anne-canan ingilizce öğretmeniyim 😎
Anne-canan ben öyle düşündüm sonra ceviriden de baktım öyle
keremsmomy Canım arkadaşım direkt böyle atmış ama sorayım çok teşekkür ederim :)
Anne-canan çeviriye niye inanmadınız ki
Anne-canan birşey daha soracağım sende obsesiflik olabilir mi herseye emin misin diye soruyorsun sürekli Ev işi yaparken de oluyor mu bu