Ahsenduru111 şehir hastanesi rezalet. Dün oğlumun kalça ultrasonu için gitti Alikahya yerleskesinden randevu vermişlerdi oğlum 1 haftalıkken. O randevu geçersizmiş yenisini almamız gerekiyormuş bizi ordan oraya gönderdiler dolandık durduk 1 saat hastanede hasta girişi için sıradayken koridorda 12 13 yaşlarında bi kız çocuğu bayıldı çocuk yere yığıldı kaldı. Bi kadın çocuğunu hastaneye getirmiş oda sıradaydı doktormuş o hemen koştu ayaklarını havaya kaldırttı çocuğu konusturmaya çalıştı. Biz sıradakiler danışmada 2 kadın oturuyordu hasta girişi yapan onlara defalarca bi doktor hemşire çağırmalarını söyledik aradık geliyorlar dedi durdu dayanamadım kadına çocuğun başında hâlâ kimse yok bu hastanede doktor yok mu diye sesimi yükseltmek zorunda kaldim annelik içgüdüsüyle. Gelirler şimdi dedi doktorların çocuğun başına gelmesi 10 dakikayı buldu 10 dakika o çocuk yerde yattı öylece. Koridorlarda bir tane hemşire bir tane doktor olmaz mı hastane koridorunda bayılan çocuğa nasıl 10 dakika sonra müdahale edilir. Sedyeye koyup götürdüler. Doktor kapısında sıramızı beklerken ekranda oğlumun adı çıktı içeri girmek için kapıyı açtık içerde hasta var bekleyin dediler. İçerdeki hasta çıkınca ekranda başka bi isim çıktı onları aldılar eşim bizim sıramızda dedi siz bekleyin dediler. Hiç yoksa 40 dakika bekledik eşim en son sinirlendi çıktık özele götürecez ultrason için. Bebeğin altını değiştirmem gerekti bebek bakım odasıda rezalet. Bir tane alt değiştirme yeri bir tane sandalye bir tabure bir el yıkama lavabosu var oda küçücük pencere havalandırma vs hiç birşey yok kocamanda bi çöp kutusu koymuşlar kokuyu sana anlatamam. Kocaelinde yeniyiz pek bilmiyorum buraları. Diğer hastanelerde çocuk bölümü varsa onlara gidecem artık, yoksa özele götürecem çocuğumu Allah kimseyi şehir hastanesine düşürmesin sende başka hastaneden doktor bak bence ben bu kadar ilgisiz sorumsuz bir hastane görmedim