Oğlum 8 aylık doktor üşütmesi ve öksürüğü için zadifen şurup verdi ve ilk gün uykudan kafasını kaldırmadı çocuk . Kullanan varmı ? Ne yapmalıyım ?
Anne_oldumm uyku yapar o şurup. Alerjik öksürüğü için kızım da kullanıyor. Doktorunuza bir danışın isterseniz, anormal derecede uyku hali varsa o yönlendirir.
Anne_oldumm evet doktorumuz da bize aynısını soyledi gripti geniz akintisi oldugu icin vermisti. Gece uykusuna yatmadan yarim saat once vermemizi solemisti uyku yaotigi icin
Anne_oldumm bnm de 3 aylık kızım için zaditen şurup vermek istiyorum ama küçük dedi bnde damlasını aldım kullansam mi kararsız kaldım
Evet uyku uapıyormuş benim kızımda da öyle oldu. Ayrıca iştahını da cok actı kızımım
Birgubilikannesi55 canım baya etkili doktor vermediyse kullanma derim genede sen bilirsin
Bizede hırıltı ve öksürük için verdi gece yatmadan kilo basin 1 damla olarak kullanıyor doktor çok uyku yaparsa damlasını azaltirsin demisti bndeki şurup değil ama damlasi
Nilgokce bende miktari azalttım öeğrek kaşık verdim dün okadar uyku yapmadı sanırım ben dozunu ayarlaymadım