Bebeğim 7 ay 7 günlük tam 6 ay olduğundan beri her gece istisnasız en az 5 6 kez uyanıp emiyor emzirmezsem ağlama krizine giriyor. Bunu yaşayan nasıl aşabileceğimizi bilen var mı, yardım edin☹️
idemshn benim bebe doğduğundan beri aynı. Sanmıyorum aşılacak bi durum olduğunu. Alıştım ben. Kabullendim. Onun götünü yerim. Yesin çocuğum anadı uykusuz kalsın 😁
idemshn benim bebegimde 4 ay 4 günlük dun gece sabah 8 e kadr asla gözünü kapatmadı sonra uyudu 10 da uyudu suan sadece 2 saatlik uykuyla duruyor gündüz zatn hic hic uyumaz
idemshn benim kızım da 6 aya kadar gece güzel uyurdu gaza rağmen ıkına ıkına uyurdu. 6 ayda diş sıkıntısı başladı geceler işkenceye döndü 1 yaşına girecek gittikçe kötüleşti uykuları ölüyorum uykusuzluktan çözemedim bu sorunu umarım sizin geçer
idemshn oğlum bir yaşında her gece aralıksız saat başı uyanıyor bende uyuyamıyorum haliyle. Geçmiyor yani önlem alınmazsa daha da çok artıyor
🔝
Aynı şekilde meme emiyor 2 dakika uyuyor 2 saat geçmeden tekrardan aynı şeyler.
Ati_Hati 2 dk olsa yine iyi bazen yarım saat emvem diyor çekince ağlıyor
Selamcanim ya gün içinde enerjim bitiyor akşamı zor ediyorum valla yoksa ben de kurban olsun dicem de ona da enerjim full olsun istiyorum
12345678fatma atak olabilir o
12345678fatma sizinki dört ay atağı. Uyku gerilemesi. Allah yardımcın olsun geçecek derin nefes al.
Benim bebeğim 5 ay 16 günlük geceyi bırak gündüz uykusu hiç yok uykuya direniyor uyusa bile 15dk yı geçmiyor uyuması,çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum🥴
Gokcecnplt-17 valla bu tarz bazen gel gitleri oluyordu ama 1 hafta falan sürüyodu düzeliyofu bu sefer 5 hafta oldu düzelmivek sanırım..
idemshn bizimki sürekli böyle yatıp kalkmaktan başım dönüyor artık sütümüde etkiliyor
Selamcanim ya insallah düzelir bu sefer uyumayınca huysuz oluyor 🥲
6 ay 7 günlük bebebgim gece otomatige bağladık 2-4-4 uyanıyor 1.5-2 saat uyanik kalıyor hareket etmek istiyo bildiğiniz gündüz gibi ağlama yok bişi yok valla hastayım çok bu uykusuzluk yüzünden iyilesemiyorumml. Malesef yalnizimda napcam bilmiyorum büyüdükçe yeni yeni huylar….