Kızlar küçük oğlum 8 aylık büyüğü de 5 yaşında. Bugün pikniğe gittik 5 dakika içinde büyük oğlumun yüzü kızardı güneş yaktı eve geldikten sonra baktım ki kolları da kızarmış güneş kremi alıcam ama sürdüğüm zaman kızarıklık yapsın istemiyorum var mı kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi çocuklarım beyaz tenli olduğu için anında kızarıyorlar
2-prensannesi siveno aldım ben kullananlar memnun
2-prensannesi 3 marka arasında kararsız kaldım
2-prensannesi doktorumuz mustela önerdi. Henüz kullanmadım
2-prensannesi mustela kullanıyorum çok memnunum içeriği de temiz doktorumuz önermişti.şamouan nemlendirici güneş kremi hepsi mustela
2-prensannesi mustela, sebamed, trukid kullandım şimdiye kadar kızımda hepsinden memnun kaldım. Bir de güneş kızarıklıkları için eve döndükten sonra hematen sürebilirsiniz. Geçen gün parkta oynarken kızım da kıpkırmızı olmuştu (güneş kremi kullanmamıştık o gün) eczaneden bunu verdiler.
edafmo arkadaşlarımda sivenoyu tavsiye etti içeriği de doğalmış
Mustela Sebamed Siveno bu üçlüden hangisi acaba?
2-prensannesi ben mustela aldım
irmarose memnun musunuz peki sürdükten sonra güneş kızarıklığı oluyor mu ?
2-prensannesi henüz kullanmadım kuzenim kızına kullanıyordu onun tavsiyesiyle aldım hiç böyle bir sorun yaşamamışlar sarışın bembeyaz bi bebekti oda hiç yanmadan bütün yazı geçirdiler
Sevgili anneler nerdesiniz???
Güneş kremi kullanan kimse yok mu 😬
Üstte kalsın
Hatta sabitlensin 🤔
Ben de çamaşır deterjanı,biberon temizleyici sabun şampuan olarak ilk babys green kullanıyordum sonra siveno daha uygun diye ona geçtim onun da güneş kremini aldım henüz kullanmadım çamaşır deterjanından falan memnunun güneş kremini bilemicem henüz
Sgjldah inşallah memnun kalırsınız 🤲
NiLDeRiN bende mustelanın temizlik gereçlerini kullanıp memnun kalmıştım ama çevremde güneş kremini kullanan olmayınca bi tuhaf oldum
Gin teşekkür ederim 😊
Kullandığım zaman kızarıklık olmaması için yüksek faktörlü olması gerekiyormuş özellikle Nivea’nın