Kızlar 2 aylık bebişim var sütüm çok güzeldi hatta bebeğim bosaltamiyordu o kadar boldu iki gündür çok azaldı 5 dk ense göğsümü süt bitiyor sizlerin tecrübe ettiği hızlı bir şekilde sütümü artıracak birşey var mi
Ahhannelik bol su bunu biliyorsundur zaten canım birde yeşillik özellikle roka,kuru incir süt yapıyormus,birde sütün bittiğini nasıl anlarız acaba
Ahhannelik kuru dut çayı cokguzel süt yapıyor, yeşillik özellikle marul ve dereotu birde tabiki su. Benimde azalmıştı bir haftadir yeşillik ve su bol tuketince arttığını hissediyorum
Ahhannelik ziya dede sut cayi aktarcilardan alin ise yarıyor burda bi ara ünlüydü
Ahhannelik bu aralar herkes böyle ya aynı durumdayım bütün her şeyi denemeye başladım düzeliriz inşallah
Ahhannelik kuru sogan ye canım sütünü arttırır
Aaayyssee yeşillik ve bol su içiyorum hurma çok guzel süt yapiyordu artık o da yapmıyor 😔 bebeğim emerken memeyi sağa sola çekmeye başlıyor ağlıyor sıkıyorum bir damla süt yok iki göğüsümü veriyorum doyuyor ama goguslerimde yeterince süt olmadan geri emmek istiyor 😔
MerveST teşekkür ederim kuru dut çayını deneyecegim
Ahhannelik bestlak damla bende işe yarıyor her emzirme sonrası sağın bel dk on dk ve kendinize süt üret süt üret telkininde bulunun ben faydasını gördüm
Misketlimonum damla ve e bebek malt içeceğini onerdiler bugün başladım inşallah işe yarar
gulistanakel21 ilk defa duydum bitki çayımı acaba
Ahhannelik ama en çok düzenli sağmak işe yaramıştı bende
Ahhannelik evet kimyon rezene nane suti artirici seyler hem bebeginde gazi icin iyi
Misketlimonum teşekkür ederim hemen deneyecegim
busraslan1 ben e bebekte satılan promalt emziren anneler için olan içecek aldım günde 2 tane içtim bugün normale döndü sütüm çok şükür
Bende solgar brewer yeast malt hapı işe yaradı aabsh öğle akşam 2 şer tane