Selam kizlar bebişleriniz nezaman emeklemeye basladi? Kizim 8 bucuk aylik hala tık yok. Karnının üzerinde yatmayıda hiç sevmiyor. Ayakda durmayı çok seviyor destekli tabiki ama emeklemiyor. Siz nasıl alışdırdınız?
Glbnn benim bebegimde 2 aylik daha hic yuz ustu yatmayi sevmez buda oyle olurmu acaba
Glbnn 10 aylık emekledi benimkisi
Glbnn benim kziim 10 aylık emekledi hiçbir belirti göstermeden sürünme yada emekleme niyeti gibi. Ama her bebek emeklemek zorunda değil
Glbnn oğlumu emekleme pozisyonuna getirip ayaklarına arkadan hafif destek vererek ilerlemesini sağladım onune sevdiği oyuncakları koyarak 1 ay Felan ugrastim sonra kendisi emeklemeye başladı 9.5 aylıktı emeklediginde ..
Glbnn dedıklerinizin aynısı bızımkıde 9.5 aylık 🫣😂
Glbnn 9 aylık oğlum sürünüyor kendini dengede durup 15 adım atıyor tabi ben arkasından geziyorum düşecek gibi olduğunda hemen tutuyorum ama emeklemiyor keşke emeklese
Glbnn şu an 8 aylık oldu yaklaşık 15 gündür emekliyor 🧿 Ama emeklemek bir gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyen çok çocuk var
Glbnn 1 yaşında daha yeni yeni emeklemeye başladı. Ama 10 aylık olduğundan beri yürüyor. 😅
Bazı bebişler emeklemeden önce ayaklanmaya ve yürümeye başlayıp sonradan emekleyebilir ya da nerdeyse hiç emeklemez belki sizin çocuğunuz da öyle olur.
yagmurckmk97 evet bunu söyleyen çok oldu ama ister istemez insan merak ediyor🫣
Melisammmm benim kızda sevmezdi o zamanlar. 7 aylığız maşallah hep yüz üstü yatıyor emeklemeye çalışıyor sürünüyor. ❤️😍
Melisammmm canım daha çook minik kuzu🥹 ama bence sen şimdiden azcık azcık göbek üstüne yatır alışdır ben yapmıyordum kızıyor diye hemen alıyordum sırt üstü yatırıyordum geri😬
Selamcanim oy maşallah canım ne güzel ya benimkide bir başlasaydı😬😱
Glbnn başlar elbet. Sağlıklı olsun da. Her bebenin gelişimi farklı sıkmayın canınızı sakın. Mesela benimki hala oturamıyor desteksiz. Bekliyorum bakalım ne zaman lütfedecek hanım efendi 😁
Glbnn bikere denedim gözümün önünde kafasi gitti geldi agzinin ustune durdu ellemedim kaldircakmi diye meger kusmus kafasini kaldiramamis agzinda duruyo oyle hemen kaldirdim korktum daha erken sanirim 4 aydan sonra kendi dönüyor diyolar zaten yan da yatmaz hep sirt ustu
Melisammmm evet canım içine nasıl siniyorsa öyle büyüt bebişini💞 yüz üstü koyunca yanından ayrılma ilk zamanlar zaten💞
Selamcanim hahahah oyş kıyamam ona ben. Evet çok haklısın canım ama merak benimkide🙈😬
Benim oğlum şuanda 10 aylık,8.5 aylıkken emeklemeye başladı.Emekleme pozisyonunun 7. Aydan beri hep alıyordu ama hiçbir oyuncak için ileri gitmedi ta ki emzikle deneyene kadar 😂 Ogün emeklemeye başladı ve hala emekliyor 🥰🥰
Dlaratlass maşallah canım ne güzel bizim ki ne emzik seviyor ne karın üstü yatmayı😅
Prensannesi07 oy maşallah benimki de başladaydı
11 Aylığız geri geri gidiyor ileri gitmede tık yok
Gamzeliiix09 enazından deniyor annesi😅😅
Gamzeliiix09 Ayy aynısından bir de ben de var 🙆 yaşına girdi sadece geri geri gidiyor🙆
Zlm bakalım benimki nasıl olucak🫣 Allah bağışlasın canım
Glbnn amin cümlemizinkini
Glbnn acele etmeyin zamanı gelince o da emekler
Glbnn hiç sevdiği görünce dayanamadığı birşey yok mu sadece oyuncak değil mesela muz salata gibi