Kızlar dondurulmuş uskumru aldınız mı??? Beneklerinize yedirdiniz mi??
Alinealoneee ben kendi fikrimce BİM ve A101 ürünlerine güvenmiyorum. Aksini düşünenler elbette vardır ama benim kendimce düşüncem bu yönde. Kendim yiyebilirim ama bebeğime yedirmem.
Alinealoneee bizzati kendim bir balık fabrikasında çalıştım asla önermiyorum dondurulmuş balığı 🥴
-Lina- anladım çok teşekkürler kızlar eşim almış 😫
-Lina- sizde yemeyin ben bir balık fabrikasında çalıştım 8 yıl önce bayat balıkları şoklayıp ilaçlayıp satıyorlardı hatta sordum bunları alan var mı diye evet restoranlara satılıyor dedi kadın o gün bugündür kimseye tavsiye etmiyorum 🤮
Yorgunummm teşekkürler peki nereden almayı doğru buluyorsunuz ??? Yazın pek balık olmuyor kızım çok seblyo
Yorgunummm yok zaten yemedim hiç dondurulmuş balık. Ben A101 ve BİM ürünlerinin geneli için söyledim. Bizim eve en yakın market BİM. Acil olması sebebiyle yufka aldım yufkanın içinden kıl çıktı.
Alinealoneee pazarlarda satılmıyor mu canlı sazan oluyor bazen yada alabalık tarzı
Alinealoneee Canim kistan al mezgit hamdi koy buzluga en guzeli
Yorgunummm bakayım pazardan çok teşekkür ediyorum 😍
ozlemmm çok teşekkürler öyle yapayım en doğrusu bu sanırım ❤️
-Lina- pazardan alıyorum genelde canlı alabalık yada sazan geliyor levrek geliyor taze onları almaya çalışıyorum dondurulmuş hiçbir ürünü tavsiye etmiyorum bu benim fikrim 😬
Yorgunummm teşekkür ediyorum pazara da bakayım yaz balıklarına inşallaj bulurum