Merhaba pazar günü ani su gelmesi ile doğum yaptım bebeğim küvezde var mı benim gibi olan kaç gün kaldı şuan solunum sıkıntısı var
Yamacalpyldz1 35 haftalık doğdu ikizlerim 28 gün kaldı solunum sıkıntılsrı yoktu
Yamacalpyldz1 35 haftamda geldi Yavaş yavaş geldi ilk anlamadım iki gün öyle gezdim çoğalmaya başlayınca hastaneye gittim doğumum oldu oğlum 16gün kaldı bi hafta solunum Sıkıntısı çekti sonra sarılık ve enfeksiyon çıktı
Yamacalpyldz1 30+4 te doğum yaptım 40 gün kaldı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yamacalpyldz1 34+1 de sizinle ayni sekilde dogum yaptim 1 hafta kuvozde kaldi sonra çıkarmışlardi kizimi, en kisa zamanda kavusun umarim🙏
Yamacalpyldz1 38+2 de doğum yaptım 4 gün yattı Allah yardımcın olsun çok zor beklemek ☹️
Yamacalpyldz1 en önemlisi süt bir damla bile olsa götür yoğum bakım hemşiresine ver anne sevgisi çabuk toparlanmaya yardımcı oluyor
Yamacalpyldz1 33 haftalık doğdu su gelmesi ile 8 gün kaldı sağlıcakla kavusursunuz inşallah
Yamacalpyldz1 ben bundan 1.5 sene öncesi 34 haftalık doğum ypmistim ayni senn bebeğin gibi solunum sıkıntısı vardı benjm bebeğim 21 gün kuvezde kaldı inş bı ance sağlığına kavuşur bebeğiniz bı an önce evine döner inş
Yamacalpyldz1 34+5’te suyum bittiği için acil sezeryan ile doğuma girdim. 5 gün küvezde kaldı oğlum sonra kavuştuk. Hiç endişelenmeyin, mümkün değil ama içinizi ferah tutun, güzel günler başlıyor 🙏🏼
Yamacalpyldz1 34+4 de doğum yaptım ikizlerimi. 1 ay küvözde kaldılar
Yamacalpyldz1 aynı sizin gününüzde sancılarım başladı, 35+4e kadar anca durdurabildiler doğum yaptım solunum sıkıntısı vardı. 10 gün kaldı, şuan iyi çok Şükür. Çok zor günler biliyorum ama geçiyor rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻💕
Yamacalpyldz1 31+4 gunlukken derken doğum yaptım bilmeden belime sıcak su torbası koymakla başladı kuvez de kaldı 4 gün solunum sıkıntısı vardı düzeldi sonra
Yamacalpyldz1 35 haftalık 2.275 gram doğdu 40 gün kuvozde kaldı 1800 grama düştü 10 gün 3. Derece yoğun bakımda ciğerleri hiç gelismemis olarak doğdu ve vücut ısısı dusuyordu beslenmesi karnından yapılıyordu . Şuan 6 aylık hala solunum sıkıntımız var
Yamacalpyldz1 34+2 de doğdu benimki aniden suyum gelmemişti ama kanamam ve açılmam vardı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar ama tabi bi anda olduğu ve yarım saat içinde sezaryene alındığım için bi işe yaramadı. 15 gün küvezde kaldı kızım sonra aldık sağlıklı bi şekilde
Yamacalpyldz1 36+2 de bende doğurdum 1 hafta küvezde kaldı. Akciğeri gelişmemişti çok şükür atlattık şimdi 4 aylık ❤️ rabbimm bütün çocuklarımızın şifasını versin, ailelere sabırlar. Çünkü çok kötü bir süreçç gerçekten 🍀🍀🍀
Yamacalpyldz1 arkadaşım 32 de doğum günü sabah 6 da suyu geldi kızı şuanda kuvezde rabbim yar ve yardımcınız olsun içinizi ferak tutun bol nol dua edin
Yamacalpyldz1 benimde 33+3de aniden suyum geldi ve 20 gun kaldı bebeğim kuvezde
Yamacalpyldz1 merhaba benim de öyle olmuştu 15 gün kaldı çok şükür bir sıkıntısı yok
Sevvl yaa neden kaldı peki küvezde ben sadece solunum sıkıntısı olanlar kalıyor diye biliyordum
Gecmis olsun 35.0 da dogum yaptim kuveze girmedi saglicakla kucaginjza alin 🤲
Zumradmr_11 yaa ne güzel
Esraerol-geldi makineye bağlıydı dimi o zaman kucağınıza verdiler mi
Premomezra küvezde kucağınıza aldınız mı
Yamacalpyldz1 makineye bağlı kalmadı hiç küvez içinden veriyorlardı kucağa almak yasaktı çıkana kadar hiç almadım elletmediler bile 17nci günde anne bebek uyum odasında kaldık sonrası taburcu
Yamacalpyldz1 evet 15 gün solunum desteği almıştı o zaman kucağıma alamadım 15 günden sonra sadece haftada bir gün görüyorduk 21. Günde kucağıma aldım tentene temas etmiştik taburcu olmasına yakın emzirmek için hastane misafirhanesinde kalıp 2 saatte bir emzirmeye gittim yoğun bakıma sizde en kısa sürede alırsınız inşallah hiç korkmayın prematüreler sandığımızdan daha güçlüler ❤️ ve sizin doğum haftanız iyi bana göre bizim kızım 5 aylık oldu bile
Yamacalpyldz1 kilo bekletmek istediler en sonunda imza ile aldım 2500 olunca vercez dediler ama ayda 150 gr aldı sadece ikiside
Sevvl öyle mi şuan nasıl kilo alması
Pnrg inşallah solunum sıkıntısı var mıydı
Esraerol-geldi çok sevindim sizin adınıza
Yamacalpyldz1 çok iyi kuzum ben kötü hastaneye denk geldim 28 gundue 150 gr aşan bebeler 20 gün sonunda tartıldıklarında 1 er kilo almışlardı 1900 2100 ile taburcu aldım 3200 ve 2900 ler suan
Yamacalpyldz1 evet vardi, fakat saniyorum aktif bir sekilde emebildigi icin ve solunumu da duzeldigi icin cikarmislardi. Ben 2. Goruse gittiğimde emzirmem icin kucagima vermislerdi, sonraki gunlerde de emzirmeye devam ettim sanirim o sekilde de toparladi
DilekGunes hemde nasıl her gittiğimde kendimi kötü hissediyorum zor dayanıyorum
Sevvl maşallah güzel bakmışsınız
DilekGunes evet hastane iyi çok şükür sütüm oldukça götürüyorum inşallah şifa olur
Serpil09 amin inşallah küvezde kaldığı zamanlarda emzirme yaptınız mı
Yamacalpyldz1 rabbim analı babalı büyütsün kucağınıza almayı nasip etsin ❤️