duygu_Ln3 Arkadaslar beta HCG değeri kac olursa hamilelik var? Sadece 4.49 yazdı bu ne anlama geliyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Kan verdim geldim regl olmuştum sonuca bakayim dedim bu çıktı bilgilendirir misiniz?
nurelem duygu_Ln3 5 ve üzeri değerler gebelik göstergesi değerleridir.hamile degilsiniz regli olmuşsunuz
Catlakbiranne duygu_Ln3 Çok sınırda çıkmış. 5 altı gebe değil sayılıyor ama sınırda yani doktora gösterin ama adet oldum diyorsunuz bilemedim. Veya 2 3 gün sonra tekrar betaya baktırın
nurelem duygu_Ln3 canım o tamamen hormonlarla alakalı bı durum, degerin sınırın altında, yüksek olması pek bı anlam ifade etmiyor, mesela hiv testleri yapılır sinir 1 dir ama değer 0,90 çıkar değişkenlik gosterir
duygu_Ln3 nurelem anladım hayirlisi olsun pazartesi ya tekrar kan vericem ya da evde kendim yapacağım kafam karıştı
duygu_Ln3 nurelem canım ben bugün de kan değeri verdim bugünkü sonuç da 0.43 yani yok anlamında değil mi zaten regl donemindeyim bilgilendirirsen çok sevinirim canim 😊
Dilaradaghan duygu_Ln3 hayır değilsiniz gebelikte beta hormonunun 2 günde bir ikiye katlayarak yükselmesi gerekiyor aksine sizin hormon düşmüş bu durumda hamile olmanız imkansız