3 tane kuaföre gittim yapamam dediler açılmaz diyor ama açtırmak gerekiyor önce diyor anlamadım gitti saçımda siyah boya altında kızıl var bu arada yapanlar nasıldı yapıyor
AlyaDuru_ve_Annesi evet siyah boya olunca yapmıyorlar malesef açmıyorlar, çünkü açılmıyor cesaret edemiyorlar yanma ihtimali olduğu için
AlyaDuru_ve_Annesi evet siyahtan dönmek çok zor yaparım diyene bile güvenmeyin bende siyahtan dönmeye çalıştım biri ısrarla yaparım dedi yaktı saçlarımı
AlyaDuru_ve_Annesi akmasını bekleseniz çok mu uzun sürer ? hiç anlamam ama post üstte kalsın diye yorumda bulundum 🙃
AlyaDuru_ve_Annesi Siyah ve kızıl çok zor. Özellikle kızıl. Boyanın akmasını bekleyin bence. Çünkü yanar saçlarınız. Boşa yapamam demiyorlar çünkü yanacağını biliyorlar.
AlyaDuru_ve_Annesi sakın açarım diyen kişiye de güvenme. Siyh heleki altında kızıl varsa açmak için en az 6 ay uğraşmak gerek. Siyah akacak, ve milim milim açılacak. Yoksa baya rezil edersin saçı
AlyaDuru_ve_Annesi bende 2 kuaföre gittim benim de sacım da kahverengi boya var aska açamayız yanar dediler
AlyaDuru_ve_Annesi benim saçım ombreli olduğu halde açılmaz kopar dediler düşün
AlyaDuru_ve_Annesi yaptırmayın zaten yanar saclariniz siyah boya altında kızıl var diyorsunuz baya sknti yapsalar bile hemen istediğiniz renk bile olmaz yavaş yavaş dondururler döndüren kadarda saçlarınız çok yıpranmış olur
AlyaDuru_ve_Annesi Malesef uzatıp kestirince kurtulursunuz. Yoksa saçlarınız süpürge gibi olur. 1 2 sene verin kendinize, kestirerek kendine gelsin saçınız. Sonra tekrar istediğiniz bir işlem yaptırırsınız
AlyaDuru_ve_Annesi hangi renge boyucaksın benimde kızıldan bakıra dönmüş saç rengim vardı sarı renge döneyim dedim 6 kuaför gezdim hepsi olmaz dedi 😂 son bir umut Başka kuaföre sordum olur yaparız dedi inandim oturdum sonuç başarılı sadece istediğim renk olmadı aralarda turuncular var zamanla istediğim rengi tutturabilirim umarım
AlyaDuru_ve_Annesi Saçlarınız mahvolur sakın yaparım diyen olursa bile yaptırmayın hem paranızdan hem saçınızdan olursunuz..
AlyaDuru_ve_Annesi saçınızı bir süre maske ve yağlarla bakıma alıp sonra tekrar mı deneseniz şansınızı🙈
AlyaDuru_ve_Annesi 2 defa siyahtan sarıya döndüm, ama ton ton açtık, çok da güzel oldu. Ama öncesinde aylarca siyaha boyamamıştım hiç. Siz de yakın geçmişte siyaha boyadıysanız bir süre bekleyin.
AlyaDuru_ve_Annesi bacım hem siyah boya hem kızıl boya dönüşülmez iki boya var saçın inanılmaz yıpranır
AlyaDuru_ve_Annesi ben kendi saçımı kendim boyuyorum kuaförler çok riske girmez eğer saçınızı tanıyorsanız ve yanmıyacağına eminseniz gıdım gıdım açın ben sürekli saç boyayan birisiyim saçımın cinsinden dolayı renkler çok çabuk akar oyüzden yanma yaşamam istediğim renge boyar istediğime dönerim yavaş yavaş açın
Karakedi666 yanarmı dedim yanmaz dedi birisi
hurremsultann benim saçlarımda bi kere yandı ben yaktım suan düzeldi
Nimess57 bende bilmiyorum valla
Sarikuzumalp nasıl akar acaba hemen
AlyaDuru_ve_Annesi Hemen doğal saça ulaşılmaz ama bitkisel açıcılar var. Yavaş yavaş açılması lazım. Birden olmaz. Siz kendiniz evde bitkisel açıcı dan çok az bi tutam deneyin isterseniz ona göre hareket edersiniz
Babybloom hadi ya 😔
AlyaDuru_ve_Annesi benim ilk defa yandı ama bir daha göze almam o rezaleti 😄
Kardem eee napcaz böyle
AlyaDuru_ve_Annesi her rengi denedim saçta, siyaha asla cesaret edemiyorum çünkü oradan dönmek inanılmaz zor. Çok dönmek istiyorsan, uzunca bir süre saç boyatma, dipleri geçici sprey boyalar ile idare et, sonra koyu kumrala dön. Sonra yavaş yavaş onu aç. Ben oslam öyle yapardım
AlyaDuru_ve_Annesi 1 sene falan boyamadan bekletip bir daha sansımı denemeyi düşünüyorum ben ama 25 yasımda olmama rağmen beyaz dolu saclarım nasıl olacak bilmiyorum😂
Babybloom Zaten bir kuaför öyle söyledi işte önce kumral yapmamız lazım sonra ombre dedi
Saçımı sarı istiyorum yaptırıyorum sonra sıkılıp siyah istiyorum yapıyorlar sonra tekrar sarıya dönüyorum 😂😂 şu ana kadar çok yaptım sarıdan siyaha siyahtan sarıya Allah’a şükür yanmadı hiç
cansuturgut yapan yapıyor ya