Arkadaşlar hediye düşündünüz mü yada aldınız mı? Birbirimize fikir verelim ben karar veremedim
Askdurum ++
Askdurum geçen sene anneme o meşhur rendelerden almıştık, bu sene de kaynanama blender seti alıcaz. Bi sene birine bi sene birine 😂
Askdurum ben gittim kendime bileklik aldım. Başka da hiç bir anneye almam.
Askdurum baget yüzüğüm olursa çok sevinirim 😀
Askdurum Kupa bardak veya kanvas tablo yapacağım Bu işi yaptığım için aklıma bunlar geldi şuan ama belki fikrim değişebilir 😅
Askdurum annelere sadece çiçek kendimede kenarda birikimimiz vardı eşime boş duracağına kolumda bilezik olarak dursun dedim 🙈🙈 tamam dedi nasıl olsa ihtiyaç olunca veriyorum
edafmo Ay kaynana var bide dimi 😂
edafmo ev eşyasından hediye mi olur yahu. Kişisel değil ki o. Size paspas alsalar beğenir misiniz
Askdurum eh maleseff birine alınca diğerine almamak olmuyor😂
Sırf o yuzden almıyorum birine alsan digeri almasan olmuyor en iyisi almamak sadece kutluyorum. 🙂
Anneme gunes gözlüğü alicam İnş malum yaz geliyor gözlüğü yok bu senede böyle kayinvalideye bişi almicam 😄
Ezgibeybisu istemsiz güldüm sorry😄😄 evde de annesi kullanıyor diye düşünmüştür belki 😅
Ezgibeybisu e istedikleri hediyeler bunlar napalım? Ne istiyorsunuz diyoruz bunları sipariş veriyorlar
gulsum04 yani kullansa da olmamalı bence hediye kişiseldir sonuçta 😁
edafmo e tabi bunları seçtilerse bişey denmez