Kızlar kurutma alıcam ama hoover kullanan varsa bi yazabilir mi önerir misiniz kaç yıldır kullanıyorsunuz
Rainnnn ben kullanıyorum kasımdan beri. Çok memnunum
Rainnnn 1 yıldır kullanıyorum suanlik çok memnunum.
Rainnnn 2 yıldır kullamıyorum cok memnunum. Teyzem de 3-4 yıldır kullanıyor oda cok memnun
Rainnnn ocaktan beri kullanıyorum ssuanlik memnunum
Rainnnn annem birkaç yıldır kullanıyor o çok memnun olunca ben de aldım 5 ay falan oldu ben de çok memnunum. Özelliklerine göre fiyatı çok uygun bence. Kurulum için servise de çok kolay ulaştım hemen de gelip hallettiler
Rainnnn 1 sene oldu çok memnunum fakat sesi fazla 🤣🤣🤣 a sınıfı 10 kgllukk
..
Ben kullanıyorum ama bence almayın marka bişey olsun en basit Beko Arçelik gibi şuan aklım olsa öyle yapardım
Smnrtrms neden peki ? Çünkü aralarında 5-6 bin fark var ya
edafmo teşekkür ediyorum yorum için😍
anestod merhabalar. Bende hoover aldım daha 3 kere felan kullandım ancak şöyle bir sorun var son 2 dk kala takılıp kalıyor ve bu şekilde 1-1,5 saat felan devam ediyor. Sizde de aynı durum mevcut mu acaba bu kadar uzun mu sürüyor
Kardem bende alıcam galiba 2 olumlu yorum bana yetti😂
Kesinlikle al kurutma makinesinin kuruması yeterli bence fazla para vermeye gerek yok ocaktan beri kullanıyorum gayet memnunum ablam 2 yıldır kullanıyor o da memnun
Meryeminannesi1 yaa çok sevindim valla
Meryeminannesi1 merhabalar. Bende hoover aldım daha 3 kere felan kullandım ancak şöyle bir sorun var son 2 dk kala takılıp kalıyor ve bu şekilde 1-1,5 saat felan devam ediyor. Sizde de aynı durum mevcut mu acaba bu kadar uzun mu sürüyor
Uygun fiyatlı diye kimse alma dediği halde Altus aldım ve inanılmaz memnunum. Tanıdıklardan çok ünlü markalar kullananlar var ve şikayetleri çok fazla . Bence markaya takılmadan iyi araştırıp doğru ürün alınmalı.
Onesmama evet bende araştırdım altusu kuzenim aldı çok memnun hoover çok önerildi bende hiç bilmem bu markaları işte insanlara sorarak güvenip alıcam birazda şans işi galiba
Tbmbdb teşekkür ediyorum 😍
Tbmbdb merhabalar. Bende hoover aldım daha 3 kere felan kullandım ancak şöyle bir sorun var son 2 dk kala takılıp kalıyor ve bu şekilde 1-1,5 saat felan devam ediyor. Sizde de aynı durum mevcut mu acaba bu kadar uzun mu sürüyor
Bende kurutma değil çamaşır makinesini kullanıyorum bu markanın. Gerçekten şans verilmeli, 1 sene eşim bekarken 4 senedir de ben kullanıyorum aşırı memnunum, kurutma ihtiyacım yok, olunca bu marka düşünürüm mutlaka.
Aloneeee yok hayır ya hiç böyle bir şey yaşamadım daha yeni almışsınız garantiyle konuştunuz mu acaba? Yani ben paspaslari küçük halıları bile yaklaşık iki saatte kurutuyorum güneşli olan programda. Kupkuru çıkıyor.
Aloneeee aynı durum bende de söz konusu daha bu hafta geldi 2 dk yazıyor ama 1 saat çalışıyor bende anlamadım