Kızlar 3 4 gündür oğlumun altını boş bırakıyorum gündüzleri. 1 2 gün altına yaptı. Bugün sabahtan beri 3 kez tuvalete çişini yaptı. Sadece öğle uykusunda bağladım altını. Ne kadar süre sonra gece bağlanmasını da bırakabilirim bana bu konuda yardımcı olacak olan var mı?
alya8 hazır olduğuna dair sinyalleri varsa bez gece gündüz aynı anda bitmeli
alya8 tuvalet eğitimine başladığınız gün bezi tamamen Bırakmanız Gerek. Bez bağlamayın artık.
alya8 sabah kuru uyanıyorsa gece gündüz aynı anda kesmeniz gerekiyor. Altına sıvı geçirmez alez alın
alya8 kaç aylık acaba
alya8 Bizde dün başladık ama srkli halıya pisledi sizinki nasl geçti
alya8 biz gündüzü komple bıraktık sadece gece var oda ayla gece beslenmeniz olduğu için büyük abdestini felan WC ye gidiyor
Merve çişi geldiğinde çişim var diyor. Evdeysem götürüp yaptırıyorum dışardaysam müsait bir yere geçip yaptırıyorum. Ama kakasını söylemiyor.
Meryemtkgz gündüz uykusunda süt içerken uyuyor. O yüzden bağlıyorum. Gecede bağlıyorum. Bilemedim şimdi
alya8 pedagoglar bağlamayın diyor. Benim kızımda öğle ve akşam mama içerdi ben hiç bez bağlamazdım.
.
Meryemtkgz uykusunda çiş yaparsa
alya8 Alez serin. Ben Alez serdim hiç bezlemedim.
kitapkurdubebeninanasi sabah ıpıslak uyandı üstüne falan sızdırmış bez. Çünkü gecede kalktı süt içmeye.
Meryemtkgz maaşta alırım artık alezi. 10 gün var maaşa. Ne kadar alez fiyatları
hanne_meryem sütü içti akşamdan uyudu mesela tuvalete götürdüm uyandırdım uyku bölündü. Yattı gece tekrar süt içmeye kalktı. Sabahta bezden taşırmış üstü ıslaktı bilerek beklettim rahatsız olsun diye. Biraz önceden kakasını yaptı altına söylemedi. Gece nasıl alıştırırım bilmiyorum
alya8 o zaman önce gece beslenmesini kesmeniz lazım. Zaten büyümüş artık ihtiyacı yok ki gece beslenmesine
alya8 fiyat değişiyor ben 160 TL ye bakmıştım 120×200 cm
kitapkurdubebeninanasi işte illa uyanıp ağlıyor bende ağlamadım. 1 hafta 10 gündür kalkmıyordu
alya8 bana pek çocuğunuz hazır gibi gelmedi yani siz bilirsiniz tabi ama her çocuğun süreci aynı olmuyor
kitapkurdubebeninanasi neden hazır olmasın ki? Sonuçta çişini söylüyor. Rahatsız oluyor. Ama kakasını söyleyemiyor. Ben sinyal aldığım için bezi bağlamıyorum.
Bezi bugün gece bağlamadım kızlar. Uyumadan önce çişini yaptık. Yatağına da 2 tane kalın çarşaf serdim. Gece saat başı çişe kaldırayım mı ne yapayım? @Merve @Meryemtkgz @hanne_meryem @kitapkurdubebeninanasi
alya8 gündüz kaç saatte tuvaleti geliyor 1 saatte gelmez diye düşünüyorum tuvaleti