Kizlar aranizda gebeligini ogrenmek icin ovulasyon testi yapip silik gorub ama hamile olan ve ya tam aksina kirmizi gorupte hamile olmayan var mi ??? Her iki ihtimali de cok duydum ya. Birisi menimki kipkirmiziydi ama adet oldum dedi biriside kirmiziydi gebe oldum dedi😃😃
Yildizyolcusu ben hamilelik testi yaptım pozitif çıktı evde ovülasyon testide vardı onunla fa yaptım oda koyu çıktı yani bende doğru oldu 😅
Yildizyolcusu
Yildizyolcusu vallaha canım ben regl dongun düzenli idi ama şansımızı arttirmak adına o ürünü kullandım ve gebe kaldım ..hamile oldgumuda o.testi ile öğrendim 😁😁
Yildizyolcusu benim silikti kırmızıya yakın sonra test yapmıstım pozitifti doğru gösteriyor bence😂
Karpuz25 ovulasyon testinde mi ? Bazi kisilerde olmus 2-3 kiside sordum ogle dediler.
Kizlaaar
Evde ovulasyon testi vardı. İlk hamile olduğumu onla ögrendim
Sevinctopcu adete kac gun vardi ogrendiginde
Yildizyolcusu ilk yaptığımda 6 gün vardı hergün tekrarladım koyulaştı iyice. Sonra 3 gün kala gebelik testinde aldım oda 2. Çizgi silik ama vardı sonuç hamileydim
Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenilmez ki, ovulasyon testi genelde çift çizgi çıkar zaten, en koyu olduğu zaman yumurtlama dönemidir. Hamilelikte HCG, Ovulasyon da ise LH hormonu yüksekliğine bakılır
irma0606 benim yumurtlama dönemimde kıpkırmızydı. Sonra silikleşti. Ama 2 hafta sonra falan yaptım öylesine yine kırmızıya yakındı silik dedim tekrar mı yumurtlama var acaba ama meger hamileymişim