Kizlar ailemin yanina geldim biraz daha durmak istiyorum ama secime az kaldi yilda 1 geliyorum diye kalmak istedim acikcasi oy kullanmamanin cezasi varmidir ona gore gidecegim
BalAnne1 var, biz çekiyoruz
BalAnne1 ben kullanmıyorum bayağıdır em son referandum da kullandım cezam falan da yok
BalAnne1 bir seçimde kullanmamıştım bir ceza gelmedi
BalAnne1 evlenmediğimden beri oy zamanlarında oyumu kullanmadım ceza falanda yemedim.
BalAnne1 valla gidin oyunuzu kullanın bjr zahmet. Annenizi yine görürsünüz ama bir oydan ne olur deyip oyunuzu kullanmazsanız bazı şeyler artık olmayabilir.. Bende ailemin yanina gidecektim ama seçimi bekliyorum. Sırf bir oy da bir oydur deyip..
Sess ne cezası var
Sess belkide oy verdiğinde çekmiş olursun 😁 bir de böyle bak
Sess hahahaha 😂
Sess Tayyipe gidiyor oy kullanmazsanız sonumuz olur vallah
@Sess Ya ben ciddi soruyorum duyar kasmayin… Keyfimden degil kimin ne yasadigini bilemezsiniz!!
BalAnne1 bi önceki seçimde 22 liraydı ceza
Damla__Kk yaağğnnii eğer öyleyse seçimden sonra dönebilirsiniz 🤣🤣🤣🤣🤣
Ikizoglusannesi06 bence de ama tersiyse gidip kullanmalı hatta nolur kullansın 😄😄
Damla__Kk hatta lütfen bak lütfennn ♥️♥️♥️
Ben hiç kullanmadım bu seçimde de kullanmayacağım bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
@Noname21 Nasil yok e devletten ceza geliyormus 22 tlymis en son
BalAnne1 ne yapayım kendimi ihpar mı edeyim 😀 yok cezam falan
@Ikicocukbiranne Bazilari var diyo bazilari yok internette de var yaziyor ondan korktum😅
BalAnne1 Ben hiç ceza almadım şimdiye kadar
@Karpuz25 Nerden duydun
@Pinar_kb Öyle mi ben de korktum para cezasi varmis diye okudum da oyleyse guzel
BalAnne1 benim başıma gelmedi valla. Ama var mı bilmiyorum
Off bazilari var diyo bazilari yok hangisine inanayim simdi 🤐
Gercekleri soyleyin arkadaslar nasil bazilarinda varken bazilarinda yokoluyor anlamiyorum yaa 🤨
BalAnne1 cezası var ama cüzi bir miktar kesin var canim
BalAnne1 cezası var tabiki , 300 TL mi ne öle biseydi