Siz söylemeden ben söyleyim Allah başka dert vermesin arkadaşlar ama ben aylardır hatta yıllardır bu şekerden arıyorum resmen aşeriyorum ama yokkk Ülker stars şeker belki bilenler vardır buna benzer tad olan şeker varsa önerilere de açığım
oglumherseyim5 Ay tadı efsaneydi ama üretimden kalktı sanırım
oglumherseyim5 misbonun vardı buna benzer şekerleri onlara bak
oglumherseyim5 aa biliyorm çok yerdim ama piyasada yok galiba
oglumherseyim5 Ayy ne güzeldi çileklisi🫠 Ben hiç görmedim valla üretilmiyordur artık. Nerede oturuyorsunuz? Fabrikasında belki bulursunuz
oglumherseyim5 keşke girmeseydim 😂😂 resmen sütlü çilekli tadı geldi damağıma 🙊 bulan olursa söylesin😂
oglumherseyim5 ay çok güzeldiii
oglumherseyim5 aaa çilekliii 🤤🤤 Artık biz de arıyoruz teşekkürler 🥲
oglumherseyim5 bende yıllardır bisküvili çikolata arıyorum ama o yediğim çikolatayı arıyorum ama yok
oglumherseyim5 sjsjsjjss 😂
oglumherseyim5 ibon seker buna benziyor efsane bir tadı var. En son bimde vardi ibon seker
oglumherseyim5 ibon şekerlerin tadı buna benziyor bu galiba üretilmiyor artık
oglumherseyim5 Ay çok güzeldi ya niye kaldırdılar kiii off şu an tadını hissetim😂
oglumherseyim5 ben de bunun geri dönmesini bekliyorum ya efsaneydiii
oglumherseyim5 https://www.change.org/p/%C3%BClker-%C3%BClker-stars-%C5%9Feker-tekrar-%C3%BCretilsin
Böyle bir kampanya başlatmışlar 😌
oglumherseyim5 ayyyyy 🥺 ben bunu hamileyken çok istemiştim. Nostaljik ürün satışlarına falan da baktım bulamamıştım. Hala ara ara aklıma gelir şimdi bi görünce de tadını anımsadım 😊 neden üretimden kaldırılır ki yaa çok güzel bir şekerdi 😪
oglumherseyim5 Kız Allah seni ne yapmasını durduk yere canımız çekti şimdi bul bulabilirsen cidden Nerden buluruz ya 😂😂
oglumherseyim5 bende ilk gebeliğimde çok peki aşermiştim ama malesef bi de kaşık cips laysin 🥲 öf öf
@“Bubenimoykum”#p25662917 hemen alıp deneyeceğim böyle bi can çekme yok ya😂
Askdurum evet ya herkes aşıktı bu şekere neden kalktıysa 😏
BelaCivciv yok ya gittim baktım sordum ürün kalktı diyorlar
ahkalbimm bulursam haber edeceğim benzerini filan
vein evet neden kalktıysa en güzel şeker buydu
Sess hahah çok üzgünüm ama yoktur🥲🥲🥲🥲
Ayy sizden görünce gidip bakayım dedim, biri bu şeker tekrar üretilsin diye imza kampanyası başlatmış😂😂
BelaCivciv bende imzaladım 😂ama gelmez ya🥺
oglumherseyim5 😍😍
oglumherseyim5 Hepimiz imzalayalım belki işe yarar😂
Noname21 onun adı neydi ki
Noname21 dışı krem beyazdı demi 2003 yıllarında
muallimelif elvan ibon sütlü yoğurtlu şekerler var benziyor biraz
muallimelif eşime aldırıyorum bakalım nasıl
oglumherseyim5 bilmiyorum ki ben tadını biliyorum 😀