Kızlar bu bebek bakımında hersey para yahu eczaneye bir suluk sordum 180 TL dedi bunu almak şart mı internettekiler de aşağı yukarı aynı fiyat. Şuan 8 ay 10 günlük biberon dan içriiorjm suluk kullanmayan yok mu, nasıl iciriyosunuz ?
Elifmom_aminebaby ……
Elifmom_aminebaby ben suluk kullanmaui tercih ettim ama mecburi bir durum tabi ki değil
Elifmom_aminebaby ben bir alıştırma bardağı bir suluk aldım ikisine 450 verdim içmedi bardaktan içiyor benim ki 😂😂
Elifmom_aminebaby bardaktan içmeye alıştırabilirsiniz. Ama dışarıda pratik olmuyor. Benim kızım direkt şişeden de içebiliyor mesela ama yine de kolay olması açısından pipetli suluk aldım.
Elifmom_aminebaby bende 8-9aylıkken pipetli suluk almıştım ama 14aylık olana kadar biberonla içirdim çünkü pipetli sulugu kullanamıyordu çekmeyi bilmiyordu 14.ayda anca öğrendi ondan sonra pipetli suluga geçmiştik ama bardakla içmeyi mümkün olduğu kadar erken öğretmeye bakın derim, benim oğlum 23aylık hala bardakla içemiyor alışamadı, ben tutunca biraz içebiliyor.
Elifmom_aminebaby bardak kullanabilirsiniz dışarda da normal biberon. pipetten içebiliyorsa düz bir suluk kırtasiye ya da marketlerde satılanlar uygun fiyatlı oluyor
Elifmom_aminebaby bnde suluk tan icmesini çok istedim ama içmiyor o kadar suluk aldım.hepsi evde boş boşuna duruyor bardaktan içiyor oda yarısını dokuyor disarda zorlaniyroum
Elifmom_aminebaby alıştırma bardağıyla içiriyorum ben de bardakla çok döküyor :(((
Elifmom_aminebaby Kızım biberon tutmadığı için hep bardaktan içti öyle alıştı. Bardaktan icirmeye alıştırabilirsiniz
Elifmom_aminebaby Benim oğlum biberona alışmadığı için suyunu normal pet şişeden veriyorum. Pınar markasının bebek suyu başlık kısmında da üç tane delik var Onunla alıştı baya su içiyor
Elifmom_aminebaby kaç aylık bebeğin? Ben şuan pipete alıştırmaya çalışıyorum, onu çekmeyi öğrenmeden zaten suluk almam
Elifmom_aminebaby direkt anam babam usulü bardaktan verdim, bi su şişesi var cam onla da dışarda içiyor. Bardak alsam da kullanmazdı biz bardaktan içtikçe o da istiyordu su demeye başlayınca elimde ne zaman bardak görse su dedi
Elifmom_aminebaby eczaneler pahalı olur trendyoldan baksanız 50-60 tlye bile suluk var. Suluk bence gerekli dışarda pratik her zaman bardağı nerde bulacaksınız bebek çantasının demirbaşıdır suluk😅
Elifmom_aminebaby Oğlum biberon tutmadı. En başından minik su biberonu varya onuda denedim tutmadı. Ben normal bardaktan verdim. İlk başta çok üzerine dökülüyordu sonra alıştı. Şuan pet siseden bile icebiliyor. Hatta pipet asla tutmuyor beceremiyor 😂
Elifmom_aminebaby canım e bebekte pipetli suluk 80 tl kullanmak şart değil fakat benim oğlum bardaktan döküyordu ve gece susadığında bardaktan içmiyordu biberonu 2 yaşına kadar kullandım sonra e bebekten aldım gayette memnunum kırılmadı sızdırmadı daha ne isteyim 😂
Elifmom_aminebaby bardaktan içmeye alıştır canım ben öyle yaptım
Elifmom_aminebaby e bebekte 39.90 aldım oraya baksana çok uygunlar var
Elifmom_aminebaby benim aldığım bardak kapağı var suluk oluyor kullanışlı
Elifmom_aminebaby evde idare edilir ama dışarda ne ile şu içecek mesela 3 yaşında iken 😇 biberon olmaz sülük alacaksiniz bundan kacisiniz yok erkenden alın köşeye koyun daha da artar diye 🤣
Elifmom_aminebaby Eczaneden almayın. Civilden aldım ben 70 liraya wee baby nin daha geçen hafta. E bebek tarzı yerlere de bakabilirsiniz. Eczanede ekstra pahalı olur zaten.
Elifmom_aminebaby Benimki asla suluktan içmiyor illa kaşıkla
Elifmom_aminebaby bende almamıştım ama dışarı çıkınca filan iyi oluyor şişe tasimaktan iyi ben lcwaikikiden aldım 60 TL çok tatlı ve sağlamsda birşey
Elifmom_aminebaby şart degıl bence ben almadım evde bardakla verdim dışarda şişeyle.
Elifmom_aminebaby doktorlar suyu biberonla vermeyin diyorlar sebebini bilmiyorum ama ben wee baby aldım 70 tlye falan gayet de iyi akmıyor kokmuyor
CizerBirAnne Aslında ben de bardaktan alıştırmayı düşünüyorum ama tabii ki bunun için henüz küçük bir iki sefer bardaktan alıştırmayı denedim çok döktü Tabii ki daha küçük olduğu için
İlla Bi bebek sulugu gibi almanıza gerek yok normal pipetli bir suluk alabilirsiniz. Benim oğlum kemirdi hep pipetleri boşa gidiyor yani verilen para . Bitane enflish home dan aldı sonda gorumcem. Yani ilerde öyle böyle ihtiyaç oluyor elbet
Elifmom_aminebaby ben başta yoğurdu bardakla veriyordum, öyle öyle alıştı. Direkt su vermedim, yoğurt ayran kefir gibi kıvamlı şeyleri içti önce sonra su vermeye başladım bardakla.
piyango 8 ay 11 günlük