Nasıl orda yaşam biraz bahseder misiniz 😊 tayinciyiz başa Şırnak yazdık neler bekliyor beni 🤭
Mehtap08 Ben merkezdeyim burada toki bloklarındadayiz , Şırnak’ta olduğunu pek hissettirmiyor yeni yapılan bi yer tek sıkıntısı yokuşları var ama hergün bebeğimle yürüyüşe çıkıyorum alıştım yani, onun dışında Cizre falan çıkarsa hem çok kalabalık hemde asiri sıcak tavsiye etmem
Mehtap08 Cizre merkeze göre daha güzel. Merkeze göre de daha büyük ve gelişmiş zaten. Şırnak merkez mi yazdınız? Yoksa ilçeler mi? Genel olarak aşırı sıcak.
Mehtap08 merhaba. Ben silopideydim birkaç yıl önce. Hala ordaki arkadaşlarımla konuşurken keşke tayin istemekte acele etmeseydik biraz daha kalsaydık diyoruz. Özlüyoruz oradaki günlerimizi. Cizre ve Silopi güzeldir 😃
Mehtap08 Şırnak yazısını bile görünce duygulandım korkarak tayine gittiğim batıya dönerken hüngür hüngür ağladığım yer inşallah sizde çok keyifli görevinizi tamamlarsınız biz 5 sene önce keyifle geçirdik
Mehtap08 Valla benden size tavsiye Cizre güzel diğer ilçelere ve merkeze göre olanak fazla ama iş da fazla şahsen benim eşim çok yoğun çalışıyor keşke İdil Silopi ya da merkez olsaydi diyo onun haricinde yazları Cizre anlatılmaz şekilde sıcak ömründe görmemissindir böyle sıcak eminim biz geleli 1 sene olmadı dsha ama şükür alıştik hastane gezilecek yerler açısından da beklentili gelmeyin olanaklar pek iyi değil
Biz cizredeyiz Cizre Şırnak merkezden daha güzel 😌
zeynepozkar :) merkez yazdık açıklık orda vardı
Askdurum merkez yazdık sağlık açısından nasıl hastanesi yeterli mi
Askdurum TOKİ de evlerin dolu veya boşluğu hakkında bilginiz var mı birde oturduğunuz TOKİ yeni bina mı ? Lojman veya merkezdeki evler hakkında bilginiz var mı yeni bina veya eski bina ☺️ kira durumları nasıl ☺️🙈
Saybarssa merkez yazdık gezmek için sağ sol gidilir artık:)
Mehtap08 burada Bir devlet birde doğum hastanesi var yeni
Gin merhaba inşallah öyle düşünürüm bende merkez yazdık
Gin o kadar övdüler ki bana da 😃 bende diyorum inşallah Şırnak çıkar diye baya merak ettim😃
Askdurum kiralar ne kadar pazar kuruluyor mu genel durumdan bahseder misiniz ?
Mehtap08 mantıklı bir yer seçtiniz bence bizim 2 şark birden bitti hala kalmak istiyordum ama eşimin ailesi baya yaşlı o yüzden gidicez
EndlessLove_ ben cevap veriyim size ben eski polis lojmanlarinda oturuyorum 3vler eski ama daha sakin ortam yeni lojmanlar hem kalabalık hem dedikodu cayiri
EndlessLove_ Ben yeni binadayım ilk kiracıyim sıfır eve geldim 1500e oturuyorum şuan evler büyük, polis lojmanlarında deprem olduğu sırada arkadaşımın evinde çatlak oldu eski tokilere özellikle lojmanları tavsiye etmem ama bakarsınız yine gelince
EndlessLove_ yaa yine de beklenti oluşmasın fazla. Biz hepimiz Şırnak hakkında olumlu hiçbir şey duymadan gidince gözümüze bir güzel gelmişti 🤣 Asıl güzelleştiren orda kurulan dostluklar, bağlar. 🤌🏻
Sirnak merkez baya gelişti biz polis lojmanlarindayiz lojmanlar baya eski ama bu sene tayinciyiz ..yaşanabilir güzel bir yer oldu cizre kalabalık ve sıcak zaten 20 dakika merkezden gidilir pazar kurulmuyor manavlar var merkezde ve büyük marketler
Benzuzu ne gibi dedikodu oluyor peki eşlerin rütbeleri veya alınan eşyalar vs gibi falan mı 🙄
Benzuzu hakkınız da hayırlısı olsun :)
Askdurum kira olarak iyiymiş biz polis olarak değil asker olarak geliyoruz lojmanı bilmiyorum ne durumda olur dışardan tutarsak size komşu olalım yeniyse😂🤭
Askdurum bende çok lojman taraftarı değilim aslında 🤷🏻♀️ sıfır evde sorun yaşamış mıydınız peki ? Genelde sıfır eve oturmayın duvar içi borularda kullanmaya başlayınca çok çatlaklar kırılmalar gerçekleşti işte sorun yarattı sürekli vs diyenlerde de karşılaştım. Siz böyle bir sorun yaşadınız ?