Cansu32 kızım 1,5 yaşından itibaren hem benim, hem kayınvalidemin küpeleriyle çok ilgileniyordu, kendi kulağına dokunuyordu, sen de takmak ister misin diye sorduğumda gülüp başını sallıyordu, birkaç ay böyle geçti, 2 yaşına girmesine az bir zaman varken bir akşam küpe için ağladı, ondan bir iki gün sonra bildiğim bir eczane deldirdik. Hep anlattım canın acıyacak diye ama tabi bebek ne bilir, ilk kulak biraz kolaydı da ikinci kulağı delmek için bayağı ikna etmek gerekti. O an çok pişman olmuştum. Fakat şu an iyiki deldirdim diyorum çünkü gerçek anlamda kokoş bir kızım var, her türlü süsü çok seviyor, küpelerini de çok seviyor. İleride büyüyünce takmak istemezse takmaz asla geri dönüşü olmayacak bir olay değil sonuçta. Daha da küçükken doktoruna sormuştum olumlu veya olumsuz bir yorum yapmamıştı, canı acıyacak sonuçta, onun dışında iyi kötü herhangi bir yanı yok sizin kararınız demişti ama çok küçükken kıyamadım. Çok uzun yazdım ama şunu da eklemek istiyorum, çok küçükken deldirmek istemememin sebeplerinden birisi de kıyafet yakaları daha sıkı olduğu için küpeyi taktırıp acıtmaktan, kanatmaktan korktum, o yüzden de büyüyüp anladığı zaman deldirmiş olmaktan memnunum :)