Kızlar 18 günlüğüz henüz dışarı çıkarttım ağlayınca telaş yaptım 1 saat gezdik eve geldik hemen siz neler yapıyorsunuz bu durumda
Elflnaaa 2 ay 1 haftalık hâlâ dışarda kendini yırtıyor ama yinede çıkarıyorum 😂
Elflnaaa kucağına alabılırsın veya kanguru(yenıdogan apartı ile olanlar var ) ile gezebilirsin zamanla alışır 8 aylık dogdugu günden beri dışardayız suan camdan dışarı görüyor heyecanlanıyor 😂
Elflnaaa bende kırkını beklemeden çıktım canım. Ağladığında en müsait yere geçip emziriyordum, kucağıma alıyordum öyle geziyordum ki bunları yaparken Şubat ayıydı😂şuan kızım 3 aylık hala bazen dışarıda mızıklanıyor ama yapacak bişey yok bir yerden sonra siz de o da alışıyor
Beyzanurkuzu_ 2 aylık yine büyük bize göre peki ben ne yapmalıyım bulunduğum yerde AVM yok bebek bakım odası yok en mantıklı yer camii 😂
alintugce34 bende çıkarmaya çalışan inşallah alışsın istiyorum ama ilk kez anne olmak çok farklı duyguymuş her şeyi biliyorsun ama hiç bir şey bilmiyor gibi
Elflnaaa bende ılk anneyim tecrübesizdim zamanla ögrenıyorsun zaten artık günler geçtikçe karnı acıktığını altına yaptığını uykusunu otomatık anlıyorsun
edafmo alışcaz ya dediğin gibi canım mesela bugün kat kat sarmışım çocuğu sıcaktı ama bir daha öyle yapmam zamanla alışırrz
Elflnaaa bende o hatayı yaptım ilk zamanlar çocuğum hep isilik oldu, doktor dedi bu kadar giydirme diye zamanla öğreniyor insan 🥰