Kızlar ne yemek yapacaksınız akşama hergun ne yapsam diye düşünmekten yoruldum 😀
Feyzosumunannesi Tavuklu şehriye çorbası Biber dolması Karışık soslu kızartma Salata 🙃
Feyzosumunannesi Arabaşı yaptım Yanına da bir salata tamamdır
Feyzosumunannesi Şehzade kebabı Pirinç pilavı Salata
Feyzosumunannesi dünden türlü var yanına eşime tavuklu mantar sote yapicam birde erişte kavurucam
Feyzosumunannesi Ispanak yapicam yanına ne yapacağımı bulamadım daha😏
Feyzosumunannesi kabak biber dolması salata 🥰
Feyzosumunannesi etli yaz türlüsü, kremalı mantarlı makarna, sebzeli mercimek çorbası, limonlu tart kek 😍
Feyzosumunannesi vay be. Valla sizlere helal olsun. 😃 Ben eşim gelince çorba yapıyorum ya da makarna. Böyle mönüyü ancak annemde yiyorum.
Feyzosumunannesi mercimek çorbam vardı Patatesli tavuk yemeği Bulgur pilavı. yapıcam
Feyzosumunannesi bugün eşim dışarıdan getirecek bugün niyeyse hiç bişey yapasim yok
Feyzosumunannesi Ispanak Spagetti Sarımsaklı yoğurt 🥰
Feyzosumunannesi karnabahar kızartıcaamm eşim yok kızımla bana yeterli
Feyzosumunannesi ıspanak yemeği yaparım. Başka da bilmiyorum. 🤦🏻♀️
Feyzosumunannesi Bimden lezitanın piliç dönerini aldım. Yanına da pirinç pilavı ayran yapacağım ☺️
Feyzosumunannesi şakşuka, pilav, cacık yaptım. Havalar ısındı tatlı istemiyor canımız artık dondurmaya başladık eylüle kadar tatlı yapmam pek😄
Feyzosumunannesi Mercimek çorbası Kuru fasulye Pilav Dünden patlıcan salatası ve havuç tarator Yeter daha ne olsun 😅
Benisahtesevme2 afiyet olsun bende dün taze yaprak sardım dolma yaptım
Benisahtesevme2 hepsini nasıl yiyonz😀
Erkekannesi0 oh afiyet olsun hiç yapmadım daha arabasını ben
Feyzosumunannesi saol canım çok kolay bir ara dene çok harika oluyor
hunilimomm bende türlü yapacağım sanırım teşekkürler fikir oldu ❤️
Erkekannesi0 deneyeceğim mutlaka ❤️
Balkizlarim oh afiyet bal olsun
KubeyHatun haha 🤣 oda güzel. Eşim yemek seçmez ama hergun de ne yapacağız diye düşünüyoruz bende 3 4 çeşit yapmam valla türlü pilav salata anca
prenses_annesii2603 afiyet olsun 🤩
minikoglummmmm en güzel.menu 😀
Paramedik16 mis afiyet olsun
Aseliiimmm afiyet olsun 🤍