Ateşini düşünemiyorum asla kafayı yiycem uyumuyo yemiyo ağrısı var sanırım
Cihangiravc test yaptirmadim ama benimkide olmuş olabilir. Dirençli ates var dusmuyor istahtan kesildi. Bir kac gune gececek sabretmek lazim
Kac aylık
Sekeranne4 1 yaşına yeni girdi kalabalıkta kim bulaştırdıysa Allah bildiği gibi yapsın yavrumu bu hale getireni
Hayatbanavaykikivayvay aynen benimde öyle devlet hastanesinde şurup verip yolladılar özel bi kliniğe götürdüm test yaptı çok çocuk varmış covid olan
Cihangiravc öncelikle beddua okumayin sizde girmessydiniz kalabalığa tek suç karşı tarafin değil..duşa sokun ılık duş ayaklarının altina limon sürün 4 ila 6 saatte bir ates düşürücü verin hatta fitil daha etkili olur.
Cihangiravc neden beddua ediyosunuz belki sizden bulaştı siz belitti vermiyosunuz? H3ryere gidiyoruz bebeklerimizle hastalık bulaşabilir normal..
Cihangiravc ben yaptırmadım covidse de yapacak bir sey yok. Gecen yilda covid olmustu bu kadar agir geçirmemisti bu sene mahvolduk ates asla dusmedii. Bizim 3. Gun bitti 4. Gundeyiz bugun biraz daha iyi ama hala halsiz yorgun. Umarim sizinkide bir an evvel gecer.
Hayatbanavaykikivayvay aynen farklı bi ilaç vermedi zaten ama içim dayanmıyor öyle görmeye yemiyo içmiyo uyumuyo sürekli bagıea bağıra ağlıuo rabbim şifa versin yavrularımıza
Araseymen Allah belasını versin demedim bildiği gibi yapsın dedim denedim herşeyi yok çok dirençli ateş