orguormeyisevenanne Bizim bazı ailevi sıkıntılarımız var benim ailemden dolayı o yüzden iki tarafı bir araya getirmemek için bebeğime 1 yaş doğum günü yapmak istemiyorum. Ama ona bi şekilde anı kalmasını da istiyorum önerileriniz var mıdır? Fotoğraf falan mı çektirsem
Melis1706 orguormeyisevenanne sizde bir ailesiniz kendiniz kutlayin kucuk capta yarin obur gun hatira olsun pisman olmayin.en fazla ailelerlede ayri ayri kendi aralarinda kutlarsiniz
Btlaras2 orguormeyisevenanne stüdyo da temsili doğum günü konseptleri oluyor o şekilde bir şey yapabilirsiniz. Pastası falan da oluyor maket yapmış kadar olursunuz.
MineBos orguormeyisevenanne Bence de bi gün annenlerle bi gün kayınvalidenlerle kutlayabilirsiniz kimsenin gönlü kırılmasın fotoğrafta çektirin bence hatıra kalsın
Audanur38 orguormeyisevenanne şöyle iki tane pasta yaptırsanız gündüz biriyle akşam biriyle kutlasanız olmazmı
orguormeyisevenanne Audanur38 O da aklıma geldi aslında ama bilemedim ya iki iki uğraşmak istemiyorum en iyisi hiç yapmamak gibi😂😂 Eşim oğlum ben fotoğraf mı çektirsek ki diyorum aile fotoğrafı
Elika00 orguormeyisevenanne canım konsept fotoğraflsr oluyo sen oğlunun foto atıyorsun shopla koyuyolar yerine ben bir sürü yaptırdım yılbsşı temalı falan güzel oluyor istersen
Cihangiravc orguormeyisevenanne sadece çekirdek ailenizle kutlayın anı olarak fotoğraf çekimi yaptırın sadece onlar elinizde kalcak ben geçen günnyaptım nerden yaptım çocuğum covid oldu keşke yapmasaydım