Strongmom7 sondan üçüncü kazak ne kadar kiremit rengi olan
Strongmom7 mrb cnm kazakları çok beğendim uygun fiyata verirsen alırım hepsini pijamadan hariç hepsi güzel toplu alıma iyi fiyat olursa alırım cnm kışlık elbisem çıkar
Strongmom7 fiyatları ne kadar yazramısınız
Üstte kalsın 👀
Strongmom7 Kimse yok mu 😔
Strongmom7 üstte kalsın
Strongmom7 Dolap’ta kullanıcı adım @haticehtc10
Strongmom7 Kimse görmüyor mu 😔
coroxilex34 100 liraya veririm twist marka hafif tüylenme ama dikkat çekmiyor sıcak tutan bir kazak
Strongmom7 teşekkürler
Fotoğraf nasıl koyuyorsunuz yardımcı olur musunuz
Buspareee arama motoruna mutlu resim yazın orda resim yükle var oraya galerinizden resim yükleyin sonra link çıkıyor aşağıda onu kopyalayıp buraya yapıştırdığınızda resimler görünüyor
TRTCOCUK Merhaba valla bende sevinirim toplu alırsanız inanın hepsi tertemiz beraber belirleyelim fiyatı isterseniz düşündüğünüz bir rakam var mı?
Serapucr Dolap uygulaması kullanıyorsanız orada hepsinin fiyatı yazıyor ama kullanmıyorsanız yazarım
Strongmom7 yazacam size bekletecem şuna çocuklarımla kavga ediyorum 😄 bedenleri nedir
Strongmom7 kullanmıyorum vla
TRTCOCUK S galiba hepsi ama ben 50 kiloydum oluyordu 65 kiloyla yine oldu esnek çoğu.. Bekliyorum 😇
Strongmom7 2 ve 6 hariç diğer hepsi 400 derim ben 🙂sizin fikriniz nedir
TRTCOCUK Tanesi 40 liraya geliyor çok düşük bana malasef hepsi mango twist Hm koton markalı ürünler 😔
Serapucr Sırasıyla 90 Tl 60 Tl 60 60 Tl 70 Tl 50 Tl 60 Tl 100 Tl 100 Tl 50 Tl 100 Tl 100 Tl
Serapucr Toplu alım olursa indirim yapıcam