Cananne12 Kızlar bu zamana kadar hiç birşey yoktu rutinimiz çok güzeldi uyur gülerek uyandırdı, şuan çok mızmızlanıyor, 20 dk 3ü dk uyuyup uykuyu alamadan uyanıyor. Neden oluyor var mı çözüm bulan?
Merveliz957 Cananne12 benm bebeğimde aynı durumda ama yılmadan kucağıma alıp tekrar tekrar uyutuyorum :(( zamanla alışacak diye avutyorum kendimi😅
mrv26 Cananne12 4. Ay uyku gerilemesine girmiş olabilir bazı bebeklerde erken başlıyormuş bu durum yada atak haftasında olabilir
ahlas26 Cananne12 4 ay atağında muhtemelen ama o size değil siz ona alışıyorsunuz benimde öyle başladı günde 3 uyku yarimsaatten gece uykusunda 8 bucukda geçiyor. Şu an 7 ayligiz aynen devam zorlamıyorum tekrar uyutmak için arada 1 saat çok çok arada 2 saat uyuduguda oluyor yani
Metinx Aynı durumdayım. Bebeğim 3 ay 26 günlük gündüz uyumak istiyor çok ağlıyor ama ayağımdan bıraktığım an çığlık çığlığa ağlıyor tekrar sallıyorum yine aynı döngüye giriyoruz. Wcye dahi gidecek zamanım yok delirmek üzereyim. Doğduğundan beri uyku sorunumuz var ilk iki ay sabaha kadar uyumazdı şimdi de bu huyu çıktı. Napacağım şaşırdım.
Cananne12 Metinx aynen bizde o şekilde, acaba bir yeri mi ağrıyor diyorum, çünkü 2 gündür böyle, ondan önce sakin bir bebekti
Asaf2_7 Metinx ayy uykusuzlukdan ölüyorum 44 günlük bebeğim var sabahın 5 kalkıyor sonra hiç uyumuyor.deliricem.😭😭😭
Cerennnn98 Bizde bugün 4 aylık olduk ama 2 haftadır gündüz uykusu en fazla 20 dk uykuyu alamadığı içinde mutsuz ve huzursuz oluyo kucak istiyor sürekli ne zaman düzene giricek bilmiyorum 🙄
Baturun-annesi Cananne12 Uyku gerilemesine girmiş canim korkma 4 ay atağı geliyor biraz zorlu geçiyor ama geçiyor yavaş yavaş uyku nedir öğrenmeye başlıyor
Liva123 Benimkide aynı gündüz sadece kucaakta yarim saat uyuyor , sonra gozlerini açıyor . Tekrar uykuya dönmüyor da . Surekli uykusu geliyor düzgün uyumadgi icin huzursuz