Kızlar selam. 14 buçuk aylık kız bebeğim var. Çok iştahsız anne sütü alıyor sadece ek gıda da çok zorlanıyorum. Kahvaltı yapmıyor mesela akşam yemeği yemiyor. Tüm günü sadece bir kase çorba ile geçiriyor. Çok bunaldım acaba benim elimin lezzeti mi yok ? Sabah uyanır labne peyniri iki tane bebek bisküvisi yer. Bazen kaşar peyniri yer. O kadar. Yumurta asla sevmiyor. Arada gerberin pirinç cipsini yer bir tane incir içi yer yanında hurma yer. Öğle uykusuna yatar uyanınca bir kase çorba genelde ya yoğurt ya tarhana içiyor. İçine kesme atarım. O mu tok tutuyor anlamadım ki. Akşam da yine bisküvi yer atıştırır yani sonra uyur. Ben istiyorum ki tavuk et balık yesin yok yemiyor ona ayrı yemek yapmak istemiyorum artık. Akşam mesela tavuk pilav yapıyorum önüne koyuyorum yemiyor. Ne yapmam gerekiyor yeme düzenini nasıl değiştireceğim iştahsız anlıyorum ztn iştahlı olsa yer ama ben istiyorum ki protein alsın tavuk et yesin ama yok. Bana önerileriniz meler ? Bu arada çalışıyorum 2 de evdeyim ama 2 den sonra ne yapayım bu kıza şimdi öğlen uykusunda uyuyor uyansın çorba yapacağım. Yerine tavuk mu yapsam değişik şeyler yapıyorum ama yemiyor bende artık yapmamaya başladım 🥴