Kızlar görsel de atıp midenizi bulandırmak istemedim ama 4 buçuk aylık bebeğim var bu kan ilacına başladığımızdan beri kakasında siyah kıl kıl bir şeyler var sanki çay dökmüşsün gibi bi doktora götürmeden önce size sorayım dedim bilgisi olan var mı ?
Cagmer Hangi marka kullanıyorsunuz demir ilacını
Cagmer kılsa elini ağzına atarken yutmuştur. Benim bebeğinde de elini ne kadar yıkasam da görüyorum zaman zaman. Ama kıl gibi bir şeyse bilemiyorum
Cagmer Benim oğlumunda saçları dökülüyor dikkat etsekte bir şekilde yutabiliyor ve kakasında direk görünüyor öyle birşey olabilir mi canım
Cagmer kan ilacı yapabiliyor. Ama görsel olsa daha net olurdu
Cagmer inş muz değildir daha çok küçük çünkü. kan ilacı da benzer bişey yapmıştı bizde
Poly-ana yok kıl gibi değil bi görsel atayım
Sess 
Cagmer Ne ki bu hiç görmedim bilemiyorum canım parazit falan olmasın hareket ediyor mu
Cagmer muz yedirdin mi?
Cagmer muz yediyse muzun lifleri bende korkmustum muz verdigim ilk zamanlar boyle olmustu neden flan die cok dusunmustum muzdanmis
Cagmer muz yediğimiz gün böyle olmuştu bende çok korkmuştum ilk görünce
Cagmer muz yapıyor canım bunu benim kızım da oldu muz yedirmiştim ondan olmuş doktor söylemişti 🙈😂
Muzun lifleri
Durunun_annesii0 ya benimde oglumda oldu boyle korkmusdum baya,ama muzdanmis evet 😄
Ibrah ben de öyle oldum korkudan doktora yazdım o söyledi artık ama muzdan olduğunu da burada bir kaç kişinin postuna denk gelmiştim oradan hatırlıyorum doktor da aynısını söyleyince rahatlamıştım insan tedirgin oluyor ya yinede 😣
Ya muz verdim ama parmak ucu kadar ek gıdaya geçmedim henüz küçücük şeyden bu kadar olur muymuş ben şok 🙄