Kızlar kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha mı kolay ben şuan kimyasal gebelik geçirdim adet oldum herkes daha çok korun hemen hamile kalırsın diyor var mı öyle bişey
Super_mom Evet canım doğru benim de aynıydı kimyasal gebelik boş gebelik geçirdim kürtaj oldum doktor 3 ay korun snrasinda çok çabuk hamile kalırsın dedi 3. Ay sonunda hamile kaldim
Super_mom evet canım bende kimyasal gebelik sonrası ayıptır söylemesi ilk ilişkide gebe kaldım. Şuan 15 aylık ikizlerim var 😂
Super_mom kimyasal gebelikten iki ay sonra hamile kaldım yine. 😀
Super_mom kimyasal gebelik yaşadım, doğal yolla sonlandı, bir ay sonra hamile kaldım ikizlerime, birinin kalbi durdu ikiz olarak devam etmedi hamileliğim şuan diğer oğlum yanımda 🙏
Super_mom benim de öyle oldu bir ay sonrasında kaldım devam etti şükür🥰
Super_mom evet canım ben yasadim hemen hamile kaldım
Super_mom evet canım doğru dıger ay hemen kaldım sımdı oğlumu sallıyorum
Başına gelen var mı
Kızçeler
Başına gelen yok galiba
Yada başlık cazip gelmedi üsttebari kalsın da bir gören başına gelen vardır
Doktor demedi bişey ama etraf öyle diyor hep
Sahingiller aboo bide ikiz ha 😂ailede var mı ikiz
Super_mom benimde öyle oldu doktorum uyardı bir sene daha beklicektim bekleme zaten kolay hamile kalırsın diye beni gaza getirdi catlatma iğnesi yazayim hatta hemen git cocuk yap felan 😆 gaza getirdi beni bir yil daha beklemeyip hemen yapmam için tekrar adet görmeden hemen hamile kaldım. Iyiki de kalmışım 😊
Super_mom canısı evin en büyügu şu an benim benden önce ikiz abilerim varmış ama 6 aylıkken annem düşük yapmış.yani ailede var 😂😂
Sahingiller benimde koca ikiz kaynana ikiz babaannem ikiz
ekmekarasibal yaa
Super_mom yaaaa 😂😂
FatmaKrbkl allah’ım uzun ömür versin canım
FatmaKrbkl kimyasal dan sonra gebe kalmak daha mı kolay oluyor vücut hazır oldugu için
Super_mom bilemiyorum ki
Sahingiller valla bana da vurur diye korkuuyom
Super_mom aslında çoğul gebelikler anne tarafından geliyor.