Kızlar dün test yapmıştım çift çizgi çıktı son adet tarihine göre 5 haftalik olması lazım ama bugün hastaneye gittiğimde doktor kese yok dedi kim sana hamile olduğunu söyledi dedi testle öğrendim dedim yok hamilelik dedi bende ne olur ne olmaz kan testi de istedim idrar testinde çift çizgi olup hamile olmayan var mı hatta dayanamayıp birazdan tekrar test yapacam kan testi geç çıkacak idrar testinin bozuk olma ihtimali var mı
TRTCOCUK çift çizgi genelde doğru çıkıyor diye biliyorum ama siz evde tekrar bi yapın bakalım yine çift çizgi çıkacak mı
TRTCOCUK testin bozuk olma ihtimali var ama bende gittiğimde ilk kese görünmemisti kan testinde çıktı daha sonradan değer yuklesincr keseyim gördüm
TRTCOCUK ve bazen geç döllenme falan olabiliyor o yüzden görünmemeiste olabilir
TRTCOCUK En doğru sonuç kan testi, idrar testleri göstermelik maalesef ki yanılma payları çok yüksek
TRTCOCUK yengemde böyle olmuştu çift çizgi çıktı sonra 3 4 tane test yaptık tek çizgi oldu ama hamile değilmiş
TRTCOCUK kese ne zaman görünür bilmiyorum ama ben kan testi ile hamile olduğumu öğrendiğimde 7.haftadan sonra git demişti doktorum. Bebeğin kalp atışını da duyarsın tekrar tekrar uğraşma dedi.
TRTCOCUK ilk kızımda idrar testi yaptığımda reglim 10gun geçmişti.kan verdim değer küçük çıktı ve kese görünmedi bile.ertesi hafta gittiğimde zar zor göründü.gec döllenme olmuş.iki kızım da öyleydi.tekrar test yapinykan testinin sonucu çıkana kadar.bir de çift çizgi hemen mı çıktı 1 2 saat sonra çıktıysa doğru olmayabilir.
TRTCOCUK son regl tarihime göre 4 hafta 3-4 günlükken bende de kese gozukmemisti beta HCG 1000-1500 üzeri mi ne olunca kese gözüküyor. Kan testi yaptınız mı? Çift çizgi ilk dakikalar içinde çıktıysa çok çok yüksek ihtimal doğrudur. Banada haber verin ♥️
TRTCOCUK benimde öyleydi . Doktor biraz heves kırmış bu şekilde söylediyse . Kıpkırmızı 2 çizgiyi görmüştüm hemen doktora gittim . Doktor kese yok ama rahim duvarı kalınlaşmış test ver anlayalım demişti . Vermiştim öyle kesinleşti . Daha çıkmadımı sonucunuz
TRTCOCUK Ben ultrasondan baskasina inanmam
TRTCOCUK yanlış pozitif çok nadir bı sonuçtur belli geç dollenmedir daha küçük ise gorunmuyodur
kubra2608 evet birazdan yapacam
kubra2608 yaptım cnm tekrar pozitif çıktı sonuç
kubra2608 yaptım çift çizgi çıktı
Kan testi verdiysem e nabıza baksana sürekli erken çıkabiliyor sonuç , tekrar test yapınca haber verir mısın bizede merak ettim, geç döllenme falan olunca keseyi hemen göremiyorsun sanırım bende öğrenince iki hafta bekleyip doktora öyle gitmiştim keseyi görmek icin
Tweetyy kan testi yaptım henüz çıkmadı ama AZ önce tekrar idrar testi yaptım pozitif çıktı
TRTCOCUK belki geç döllenme falandır küçük olduğu için görünmemiştir ☺️ iki kere testte çift çizgi çıktıysa bence hamilesinizdir yaa
TRTCOCUK hamilesiniz o zaman bence yine yanlış değildir test
TRTCOCUK kaç yaşındasınız
kubra2608 evet ultrason da kese görünmedi doktor ondan hamilelik yok dedi yeni olduğu için alttadir gozukmemistir
TRTCOCUK aynen erken olduğu için gözükmedi muhtemelen 2 hafta sonra tekrar gidin isterseniz
Geçen gün test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim hamilelik çıkmadı zaten iki gün sonra regl oldum testlerde malesef yanılma olabiliyor Eğer ki hamileyseniz geç döllenme olabilir kese geçte oluşabilir önemli olan kanda çıkan değer