Bebegım 36 haftalık doğdu bıraz toparlansın drdık ön gün kuvezdeydı zaten sonra da hep erteeldık sımdı ıkı buçuk aylık ama yaptırmadan da kafam rahat etmıyof. Bır yumurtası da daha ınmemıstı onı bekledık. Sız ne yaptınız bu surecı nasıl yaptınız
MuhammetUmut cumartesi günü yaptırdım 26 günlüktü
MuhammetUmut 3.5 aylıkken yaptırdık bizde çok rahat geçti çokta hızlı toparlandı, ne kadar erken o kadar iyi en güzel zamanlar şu an sizin için fırsatını bulunca yaptırın bence.
MuhammetUmut 13 aylıktı
MuhammetUmut yaptır rahat geçsin büyüdükçe dönmeue başladıkça zor olur. 26 günlük mü neydi yaptırdık hiç sorun yaşamadım hiç krem kullanmadım sadece kantaron sıktım bol bol pipiye ve beze hiç yapışmadı 10 güne düzeldi hiç ağlamadı
MuhammetUmut 3 aylıktı biz yaptırdık daha erken yapanlarda var ilk başta korkuyorsun nasıl olacak geçer mi falan diye ama hemen iyileşiyor hiç mi hiç zorlanmadım. 4 aylıktan sonrası zor bence çünkü bebek hareketlendikçe zorlaşıyor..
MuhammetUmut 10 ayllıkken☺️
MuhammetUmut 3.5 aylıkken yaptırdım oğlumu ben.
MuhammetUmut 6 aylıkken yaptirdik
MuhammetUmut Bende 7 aylıkken yaptırmıştım
MuhammetUmut 4 aylıkken yaptırdık bizde şuan 5 aylık
MuhammetUmut 6 aylıkken yaptırdık 5 günde iyilesti
MuhammetUmut 6 günlükken yaptırmıştık
MuhammetUmut 3 aylık di yaptırdım iyikide yaptırmışım 5 günde iyileşti çok güzel geçti
MuhammetUmut bugun tam uc aylik olduk suan sunnetini ettirmeye gidiyoruz allahin izniyle🙏🏻 dua edin kizlar
MuhammetUmut 40 günlükken
MuhammetUmut 3 aylıkken yatırdım ama 39 haftalık doğmuştu oğlum yani sizin ki daha minik mıdır bilemem şimdi acikcasi
MuhammetUmut ben 40 günlükken yaptirmistim. Doktorumuz iyi ettiniz donmeye başlamadan yaptirmak daha mantıklı dönünce canları acıyor bilemiyorlar demisti. bence sagligi yerindeyse geciktirmeden yaptirin koydugunuz yerde duruyorken 😌
MuhammetUmut bebeğim 4 aylık 10gün önce yaptırdık bugün kontrole gittik geçmiş iyileşmiş bile kesinlikle küçükken yaptırmak en doğru karardı
MuhammetUmut 4 aylıkken yaptırdım bende vallahi iyiki yaptırmısım
MuhammetUmut 33 günlüktü tam
egee_momm Merhaba 1 aylik komtrolunde yaptirmayi dusunuyorum bende süreç nasil ? Rica etsem anlatabilir misiniz🙏🏻
hogwarts merhaba nasıl geçti süreç. Benimki 6 aylık ama burada hiçbir hastane yapmıyor 3 yaş diyorlar😣 bir yaşında bizim orada yapıyorlar o zaman yaptıracağım bende. Bilgi verir misiniz lütfen çok endişeliyim bu konuda
Bebeğim 50 günlükken sünnet ettirmiştik şimdi 2 yaşında 😊
2baby1mommy sunnetciye yaptir
2baby1mommy merhaba ilk çişini yaparken çok ağladı onun dışında bi sıkıntısı yoktu kremler var onları sürüyorsun 5 güne iyileşiyor
Asilinannesi16 merhaba 🌸 biz dikişsiz yaptırdık kliplsli uyuşturup yapıyorlar zaten sadece iğneyi hissediyor onun dışında bizimkinin pek ağrısı olmadı çok şükür eve gelince biraz ağladı sadece iğnenin etkisi geçince ağrı kesici verdik fitil şeklinde 3. Gün klips çıktı şuan sadece çişini yaparken canı acıyor biraz 🥹 o yüzden sürekli bezini değiştiriyorum iyiki yaptırmışım diyorum ilerde daha zorluk olurdu kesinlikle
esrakaracali ya bizimkil nır ay erken doğdu dıye gelısımı tamam mıdır dıye gecıktııryorum ama hep kafamda bu
egee_momm Anladim dikişsiz daha mı iyi peki ?
9 aylıktı