Deletedmom0015 Uyutuyorum tam beşiğe koycam uyanıyor mecbur anlıyorum birlikte yatagı da yatıyoruz tuvaletim geliyo işlerim kalıyo uyanir düşer diye yanından gidemiyorum yatagına koyunca uyanıyor ne yapmalı kızlar akıl verin
deletedmom719 Deletedmom0015 aynı benim bebeğimde 3.5 aylık. hep birlikte uyuduk şimdi yeni yeni beşiğine koyuyorum ve galiba kokuma alıştı beşikte hemen uyanıyor 🤦♀️
Merveedd Deletedmom0015 kaç aylık benim bebeğimde küçükken öyleydi 1 yaşından sonra değişti arabada koltuğunda uyuyor mesela alıyorum kucağıma eve çıkarıp beşiğine yatırıyorum aynen devam😂
Lilan Deletedmom0015 yer yatağı yapın, yavas yavas kalkıp yerinize yastık tarzı bişey koyun belki kanar 😅
Aysegolcuk_ Deletedmom0015 offf o sorun bizde de var 🤦🏻♀️ 1 saat ayağımda sallıyorum kendi beşiğinde koyuyorum 2 dk sonra uyanıyor kendi beşiğini hiç sevmiyor nasıl alıştıracam bilemedim ya yanımda uyuyor her yere yastık koyuyorum düşmesin diye her yerim tutuluyor resmen benide sürekli uyandırıyor elleri ayakları hiç durmuyor bide ben lavaboya gideceğimde hemen uyanıyor🙁
Sodya Deletedmom0015 emzirerek uyutuyosan eger yanina yatip emzir uyuyunca kalk.ayaginda salliyosan da arkadaslarin dedigi gibi yer yatagi yap.orda salla ve yavasca oraya birak.benm oglum da 10.5 aylik yani baska yerde uyutup yatagina gotururken uyaniyo valla.biz de onun yatagini bizim yataga yanastirmakla bulduk çözümü. Uyaninca emziriyorum hemen uykuya devam ediyo. Sallamam gerekiyosa da sallayabiliyorum oldugu yere birakiyorum.
Sodya Deletedmom0015 yer yatagini yünden yapmak zorunda degilsin pamuktan olur veya hazir yayli yataklari yere koycan mecbur