MerveST hgmr15 ben kullanıyorum, bebeğimin 40 i çıkıp kendime gelebildigimden beri kullanmaya çalışıyorum hatta
Meryemgundogdu hgmr15 ben de şurada bekleyeyim kullanıp cildi ışıl ışıl yapan bir C vitamini serum var mı😅 yoksa çok şey mi istiyorum🤪 cildimle bir sorunum yok ama genelde makyajsızım o zamanlarda da parlasın biraz istiyorum
Tugba6336 hgmr15 bende bunu merak ediyorum. Garnier kullanıyordum şimdi ama sonradan aklıma geldi bişey olabilir mi diye. Şuan kullanmıyorum. The purest almıştım onu kullanacaktım bu konuda bilgim Olmayınca kullanmadım
hgmr15 MerveST Dr unuza sordunuz mu bi zararı filan yoktur umarım ve hangi markanın kimi kullanıyorsunuz memnun musnuz
MerveST hgmr15 hamileliğimde de kullanıyordum doktorum bir sakınca görmedi tabiki güneş kremi ile birlikte. Ayrıca araştırmada yapmistim bir sakınca yok yazıyor her yerde nerdeyse
MerveST hgmr15 doa kozmetik, herbaderm ve maruderm inkini kullandım yüzüme en iyi gelen herbaderm oldu, ondan memnun kaldım
hgmr15 MerveST ben hamileyken doa kozmetik kullanmıştım iyi gibiydi yani. Herhalde emzirirken de zararı olmazdr
MerveST hgmr15 tabi bunların içeriklerine yine de dikkat etmek gerekiyor, her C vitamini de kullanılmaz 🤷🏼♀️