Merhaba, 1 aylık bebegimi ayakta sallamaya alıştırmalı mıyım yoksa omzumda pışpış yaparakmı ? Hangisi daha rahat? Büyüklerimiz ve bazı arkadaslarımız farklı seyler söylüyor cok arada kaldımm
Ezgiguney36- kızım bir bucuk yaşında hiç ayakta uyutmadım. Yanına uzandım ninni söyledim veya dinlettim. Hala öyle uyuyor
Ezgiguney36- ayakta sallama
Ezgiguney36- mümkünse ikisini de yapmayın 1 aylık bebek kendi kendine uyur zaten emerken mama içerken..destekli uyumaya alıştırmayın il3rde çok zorlanırsınıx
Ezgiguney36- ayakta sallamaya sakın alıştırmayın kendinizi bitirirsiniz 😒
Ezgiguney36- Memede uyur genelde ayakta sallarsan esir olursun arkadaşlardan görüyorum salla babam salla kendine yapacağın en büyük kötülük olur sanırım
Ezgiguney36- lütfen ayakta sallamayın . Araştırırsanız göreceksiniz doktorlar sallanarak uyuyunca çocuğun aslında bayılmaya benzer bilinç kaybına benzer bir şekilde sersemleyerek uyuyakaldığını söylüyor . Yani binevi uyumuyor bayılıyor . Belli bir zaman sonra da uyumak istememeye başlıyor sallandıgında çünkü sallanmanın beyinde yarattıgı o hisse alışmış oluyorlar ve o sersemleme durumunu yaşamak istemiyor .
Ezgiguney36- ayakta sallamayın tabiki hiç sağlıklı değil. Zaten o ayda kucağınıza alınca uyur ben öyle başladm öyle devam ediyorum bazen yatağa yanıma koyup sarılıyorm yada elini ttuyorum uyuyor yedi aylık
Ezgiguney36- ayakta sallayarak uyutmaya alıştırırsanız yandınız. Zaten sallamayla ilgili bebeği uyuttuğu değil bayılttığına dair uyarılar var. En güzeli kendi kendine uyuması ama küçük olduğu için uyuyamaz göğsünüzde uyutun
Ezgiguney36- kızım 7 aylık. Doğduğundan beri hep yanıma yatırıp başını okşayıp uyuttum. Hala öyle uyur
Ysgl26 sanırım alıştı:) kayınvalidem sağolsn uyutmak için hep kucağına aldı. Cok nadir yatırınca sırtını sıvazlıyınca uyuyor:/
Lizbon sütüm 15 günde kesildii emmiyor :( mama veriyorum. Keşke emsede emzirsem.
Ezgiguney36- olsun canım mama içirdikten sonra al yanına popoya pıs pis yap senin kokun ile uyur