Kızlar kızım aptamil içiyor. Son zamanlarda normal şartlarda yemek yerse günde 240 cl falan içiyor. Bazen daha da az oluyor. Dogdugundan beri iştahsız bir çocuk, az az ve sık yer hatta mamayı bile 120 clden fazla tek seferde içemez biraz bekleyip sonra içer falan, yemek de aynı şekilde. Ben zorlamadım hiç zaten 5 saat aç da kalsa yine aynı miktarda yiyor çocuğun kendi huyu bu hiç değiştirmeye uğraşmadım. Bazen bazı zamanlar aşırı iştahsız oluyor mecbur mamaya sarılıyorum, ben psikolojik olarak mamayı bırakmaya hazır değilim yemek yemediği zaman sabırla bekliyorum yememeye devam edince mama veriyorum mecbur. Acaba aranızda mamayı bırakınca iştah artması yaşayan var mı? Son zamanlarda düşünüyorum bıraksam mamayı doğru düzgün yer mi acaba diye? Dün mesela tam gün hiç vermedim yemesi gereken her şeyi yedi, sadece gece içirdim bir sefer. Ve akşamları çoğu zaman yemek yediremiyorum salçalı sulu yemekler sıfır ağzına bile sürmüyor ne üreticeğimi şaşırdım ne yedirebilsem kâr bazen iyice doymadan uyuduğu için gece bir sefer mama içiriyorum çünkü normalde kesintisiz uyur uyandığında açlıktan olduğu belli oluyor. Napsam bilemedim tecrübe sahibi olanlar fikir verebilir mi? Mamayı bırakmaya çalışmalı mıyız bıraksak yemek yemeğe başlar mı falan deneyimleriniz varsa alırız